• 瀏覽: 47,967
  • 回覆: 697
  • 追帖: 4
+14
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:29 PM 發表
即刻啞撚晒
1. 警方一接投訴就公平公正處理,咪證明警方自脫離殖民地政府後,公平公正得多囉

2. 亦證明兩個自稱係老翁家屬嘅蒙面連登仔黑衣暴徒,話曾經報警同投訴而警方冇理,係講大話

3. 你落嚟冇幾多年,所以你未經歷過當年殖民地政府時期嘅警察

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:37 PM 發表

一回事丫~
見果班愛國物體集體炒車就好笑
愛國物體⋯⋯⋯

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:43 PM 發表

收啦你~將個話題扯去外太空咁遠
我真心希望警察打埋你屋企人, 睇你仲點死撚警察
希望冇用架,我就日日開電視睇到黃狗,比警察打到狗一樣,又甩牙,仲樣衰到要求饒。幾那好睇,不過堅癈求饒wo,幾那冇用癈青即係癈青。

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-8-20 02:40 PM 發表
我代籃人講

我地黑警呢.....唔係,我地警賊係冇心架,可能輸完錢心情唔好囉
你地一定要原諒同接受我解釋呀
C主⋯⋯⋯明白嘅財仔追數係要搵香港人發洩⋯⋯⋯

引用:
原帖由 winghg2 於 2019-8-20 02:42 PM 發表

跟車太貼 車毀人亡 2019隻9字睇到未啊?黑曬
閉路電視個程式係咁
為咗唔想啲字同個畫面撞色,如果嗰忽係偏淺色嘅,會將隻字轉做黑色
相反都係

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:29 PM 發表
即刻啞撚晒
我都未留言

其實正常香港人都想警察嚴正執法

警隊肯立案調查,有承擔,

總好過黑衣人,打完人又唔向人地道歉

今次警隊反應夠快

BTW,與其擔心警察打你屋企人,不如你擔心黑衣人搞你屋企(你最好唔好篤黑衣人灰,唔係?所有香港市民都幫你唔到,包括我)

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-8-20 02:47 PM 發表

C主⋯⋯⋯明白嘅財仔追數係要搵香港人發洩⋯⋯⋯
輸多左咪重手左囉
大家一定要原諒我呀

引用:
原帖由 annabb 於 2019-8-20 02:46 PM 發表

希望冇用架,我就日日開電視睇到黃狗,比警察打到狗一樣,又甩牙,仲樣衰到要求饒。幾那好睇,不過堅癈求饒wo,幾那冇用癈青即係癈青。
咁呢幾日冇得睇喎, 你咪好慘?
將軍澳單野係唔係你做架? 因為你想睇示威者D慘樣, 但呢幾日又冇得睇, 惟有自己郁手啦

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-8-20 02:52 PM 發表

我都未留言

其實正常香港人都想警察嚴正執法

警隊肯立案調查,有承擔,

總好過黑衣人,打完人又唔向人地道歉

今次警隊反應夠快

BTW,與其擔心警察打你屋企人,不如你擔心黑衣人搞你屋企(你最好唔好篤黑衣人灰,唔係?所有香港市民都幫你唔到,包括我) ...
示威者只係對抗不義既政權, 我又有乜好擔心

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:52 PM 發表

閉路電視個程式係咁
為咗唔想啲字同個畫面撞色,如果嗰忽係偏淺色嘅,會將隻字轉做黑色
相反都係
咁都係顏色一致白或者黑 冇一款閉路電視可以黑白唔同 仲有打乜格仔 當四仔睇啊?冇樣點捉人啊?

盲,無腦,和妓女生的,才會話做假。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
呵呵...是其是,非其非,唔會好似口罩狗,是非不分!!   

好彩有民主派幫手伸張正義

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]