• 瀏覽: 47,942
  • 回覆: 697
  • 追帖: 4
+14
引用:
原帖由 acacac 於 2019-8-20 03:47 PM 發表
片中所見疑似2名警察
並沒有暴徒
佢地都知道錯
明天會送朱古力+慰問卡
大事就可以化無
林鄭加多句「祝佢早日康復」就prefect池喇!

支持香港警察 對於個別警員違法行為絕不容忍
同曱甴唔同,做完唔敢認,仲要話警察濫捕

太過了!

太過份,香港係法治社會,犯法就必須受到懲罰,無人可豁免。

引用:
原帖由 掉爛對膠鞋 於 2019-8-20 03:38 PM 發表

唔通依家警隊的行為同解放軍有分別?定你睇唔起解放軍, 覺得佢地會攬權腐敗呀?
大家心裡已經有答案。樹大有枯枝。明白嗎

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
接法辦公道,咁乞衣唔好日日要特赦😊

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:29 PM 發表
即刻啞撚晒
你咁樣叫香討廢老點落台?雖然佢地柒開,但都唔好柒到盡

仆街黑警又衰一鑊

條片系唔系香港嘅都成問題?

邏輯推理 - 先唔問點解條片嘅年份被修改過。林卓廷投訴警察打人,條片應該係有力證據,點解警察容貌打格仔? 閉路電視無可能會自動打格仔。可能性只有一個 - 自編自導自演,林子健升級版

呢啲仆街警察咪正一老鼠屎囉!垃圾不如!

我支持警察 但呢兩名警察對無還手之力既犯人行私刑不可接受 要立案調查!

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-8-20 02:35 PM 發表

黑警會公平公正嚴肅絕不偏私依法處理⋯⋯⋯豬乸會爬樹⋯⋯⋯
支持警察拉左呢2個害群之馬

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:23 PM 發表
民主黨接獲市民投訴,一名因醉酒涉襲警被捕需送院的62歲男子,被兩名軍裝警察虐打,導致事主身體佈滿瘀痕,下體感痛楚。立法會議員林卓廷取得醫院內升降機的閉路電視片段,事主遭兩名軍裝警員連環虐打。警方表示高度關注事件,已即時將案件交由新界南總區重案組,沿刑事方向跟進調查,重申絕不容許任何警務人員濫用私刑,會公平公正嚴肅依法跟進,絕不偏私。

片段所見,兩名軍裝警員多次虐打事主,包括用事主上衣塞口鼻、 ...
三白眼找人做假

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]