• 瀏覽: 44,242
  • 回覆: 441
  • 追帖: 3
+29
造假慣犯 中共必亡

CNN最他娘的真實

香港政府都係共。指鹿為馬,冇得救!衰完都5知衰,香港玩完都不知錯。

引用:
原帖由 thanks橋 於 2019-8-20 02:02 PM 發表
社交網站Twitter和Facebook周一(19日)宣佈關閉多個來自中國內地的帳戶,並指相信有關帳戶獲官方支持,針對本港近日的示威活動散播不實言論。

https://cdn.hk01.com/media/images/3178484/org/f144eea36546d34bb04b9f458686a45d.jpg

Twitter指出,被關閉的936個帳戶都涉及刻意散播不實言論,該等帳 ...
Twitter和FB 做得好,有公信力,抵贊!香討都有唔少呢D帳戶,冇一仟都有幾佰,香討會唔會做野清除大陸果D帳戶!

引用:
原帖由 x747x 於 2019-8-20 02:57 PM 發表
美國滅聲勁過中共好多倍!

「香港是中國一部份」,Twitter 當係假消息,公然支持港獨!抵佢一世入唔到中國,而且其他國家都唔應該俾佢經營,因為佢只准散播恐怖分子消息! ...
x2

引用:
原帖由 食野人 於 2019-8-20 03:22 PM 發表

美式言論自由,有佢講無人講
x2

咁樣就係尾角所講的自由,核心價值

守護香討

咁鍾意滅聲,幾時剷香討?

果然雙重標準得緊要,所以del左FB係明確既選擇

引用:
原帖由 x747x 於 2019-8-20 14:57 發表
美國滅聲勁過中共好多倍!

「香港是中國一部份」,Twitter 當係假消息,公然支持港獨!抵佢一世入唔到中國,而且其他國家都唔應該俾佢經營,因為佢只准散播恐怖分子消息! ...
我Twitter 嘅戶口不時彈啲法輪功式嘅假新聞評論,我無follow佢都照彈又唔撚見佢禁

引用:
原帖由 thanks橋 於 2019-8-20 02:02 PM 發表
社交網站Twitter和Facebook周一(19日)宣佈關閉多個來自中國內地的帳戶,並指相信有關帳戶獲官方支持,針對本港近日的示威活動散播不實言論。

https://cdn.hk01.com/media/images/3178484/org/f144eea36546d34bb04b9f458686a45d.jpg

Twitter指出,被關閉的936個帳戶都涉及刻意散播不實言論,該等帳 ...
呢啲垃圾社交媒體,一唔符合佢哋政治取向就delete,你話唔係為政治操作都好難相信

香港其實真係好有言論自由⋯⋯

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2019-8-20 02:36 PM 發表
D黃屍又話大陸上唔到Facebook?港獨暴徒散播更多不實言論,又唔見封佢?
黃絲有媒體同cia支持 你既啦

引用:
原帖由 albacamel 於 2019-8-20 02:32 PM 發表
現今資訊發達,在媒體的控制下,事情的真相已經不重要了。
Agree! Only one-sided information is allowed!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]