• 瀏覽: 44,246
  • 回覆: 441
  • 追帖: 3
+29
引用:
原帖由 wu0919 於 2019-8-20 05:19 PM 發表
大陸人真係好討厭 自己微信微博就管到實 唔可以言論自由 走去外國FB Twitter 亂吠
討厭,因佢地勁過你囉,又可穿牆,得閒又番下微博洗眼,好過你日日係外國FB Twitter受美帝黃屍洗腦

你老尾又喺度拑制言論!

引用:
原帖由 歡喜道人今生 於 2019-8-20 02:36 PM 發表
5毛話

我用wechat 及 微博 唄
教人製炸彈燃燒彈的暴徒專頁又唔封?教人起底警察的霸凌者專頁又唔封?
中美無子彈的戰爭正式開始,甘心做美英日走狗的,冇怪我唔客氣!!!

佢地又點評定訊息真假?

引用:
原帖由 兔寶寶yannie 於 2019-8-20 03:01 PM 發表
可以上微博搜下啊嘛,好多普通人上去特朗普下面發對美國唔好的言論都被封了,呵呵,香港人到底起度高潮什麼?你地想睇的還不是別人想給你們睇的,50步笑一百步,不知所謂。(ps此立場僅代表個人,邊個話我5毛我反彈返俾佢全家:)) ...
哈哈!美式言論自由😂

支持言論自由, 不過中國人應該先向自己國家要求言論自由 

TLS,除非呢兩間佢老味公司用顏色嚟分真假,如果唔係佢憑乜去分邊個講真話邊個講假話

同好多美國大企一樣,呢兩間掌握咁大信息流量嘅公司唔使同“屍哎偽”合作至怪

閉嘴,我們在討論言論自由!

呢d咪只有假民主自由
只有佢講無人講

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-8-20 02:39 PM 發表
都話美國狗封鎖真實嘅聲音啦,我之前過十個Facebook account屌柒啲黃絲港獨廢青狗,全部隔五分鐘之後帳戶被封,要認證咩電話號碼。

老美奸計,唔會上當 ...
佢老尾「真正打壓言論自由」。

引用:
原帖由 thanks橋 於 2019-8-20 02:02 PM 發表
社交網站Twitter和Facebook周一(19日)宣佈關閉多個來自中國內地的帳戶,並指相信有關帳戶獲官方支持,針對本港近日的示威活動散播不實言論。

Twitter指出,被關閉的936個帳戶都涉及刻意散播不實言論,該等帳 ...
暴徒打警察全部封鎖賬戶,警察打暴徒全部保留賬戶美國操控全球傳媒又有一例證

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2019-8-20 02:36 PM 發表
D黃屍又話大陸上唔到Facebook?港獨暴徒散播更多不實言論,又唔見封佢?
X3

fb睇得多都覺得煩,今日剛剛刪除了

言論自由, 原來只係一個傳說 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]