• 瀏覽: 44,256
  • 回覆: 441
  • 追帖: 3
+29
引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2019-8-20 02:36 PM 發表
D黃屍又話大陸上唔到Facebook?港獨暴徒散播更多不實言論,又唔見封佢?
x2

Facebook & Twitter 係幫美狗. 

點止大陸帳戶,香港帳戶都封。所有對曱甴不利的報導都被河蟹了

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-8-20 02:39 PM 發表
都話美國狗封鎖真實嘅聲音啦,我之前過十個Facebook account屌柒啲黃絲港獨廢青狗,全部隔五分鐘之後帳戶被封,要
我封左幾個賬戶,全部香港用,冇講粗口,一貼佢地衰野即封。

所以中央唔比Twitter&FB入國內是正確的,因他係偏幫老美的!

引用:
原帖由 食野人 於 2019-8-20 03:22 PM 發表

美式言論自由,有佢講無人講
所以啲黃色獨裁性民主支持者,咁接受美式言論自由

其實Facebook Twitter 都有佢地立塲,咁有冇D黃色帳戶其實也在散播不實言論🤔

引用:
原帖由 霎時衝動 於 2019-8-20 02:42 PM 發表
近兩個fb刪咗好多批評示威者濫用暴力的youtuber和video
美帝要統一口徑所以打壓異見

引用:
原帖由 thanks橋 於 2019-8-20 02:02 PM 發表
社交網站Twitter和Facebook周一(19日)宣佈關閉多個來自中國內地的帳戶,並指相信有關帳戶獲官方支持,針對本港近日的示威活動散播不實言論。

https://cdn.hk01.com/media/images/3178484/org/f144eea36546d34bb04b9f458686a45d.jpg

Twitter指出,被關閉的936個帳戶都涉及刻意散播不實言論,該等帳 ...
香討版主要做嘢

引用:
原帖由 西西利亞 於 2019-8-20 02:45 PM 發表
自論自由喎,挑
係傻黃畜先信自由,對美狗有利咪就係自由,不利既言論就要封鎖! 自由狗!

連登文宣部啦啦聲要close甘d account先得

黃絲好好見識下咩叫真正既國家級言論打壓

黃絲:打壓咪顯得心虛囉

Twitter同Facebook都好心虛下

哦!原來咁叫言論自由網絡自由新聞自由。唔怪得大陸要封,原來呢D所謂自已根本係美國政府政治機器。仲有人話封得好。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]