• 瀏覽: 107,227
  • 回覆: 1,399
  • 追帖: 4
+83
引用:
原帖由 耿耿於懷Juno 於 2019-8-20 09:33 AM 發表
支持政府/撐警大多暴力狂

但又叫反暴力喎,可笑😏
以牙還牙 好公道

斬妖除毒,好應該,未死呀 ?

呢兩個月真係迫癲左好多人

一物治一物,曱甴天敵出現

引用:
原帖由 平凡的路人 於 2019-8-20 09:17 AM 發表
垃圾香港警察
抵斬,斬遲咗,早就要斬啦,義士

引用:
原帖由 平凡的路人 於 2019-8-20 09:17 AM 發表
垃圾香港警察
冇辦法啦警察無搜查令, 又要慢慢畀人查證件,做嘢係會慢啲

引用:
原帖由 Deri. 於 2019-8-20 09:30 AM 發表

唔好咁冇口德,香港搞到咁亂,咪就係你嚟種人囉!星期日你又唔出去維園講!係度就大大聲,我建議你,唔好再搞亂個討論區同香港喇!
咁激氣做咩呀師兄,今日天氣幾好,心情好愉快d啦。

引用:
原帖由 Deri. 於 2019-8-20 09:32 AM 發表
我都唔明,見到有人出事,你哋點解會咁開心㗎?
你應該反問D曱甴搞到香港出事,佢地仲吾收手!

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-8-20 09:02 AM 發表
今日(20日)凌晨1時許,1男2女在將軍澳寶順路連接景林邨,以及厚德邨之間的行人隧道的連儂牆整理時,一名身穿藍色上衣及短褲中年漢,從厚德邨入口步至隧道內,與連儂牆多名青年男女傾談,期間該名中年漢突從腰間取出一柄利刀施襲,在場1男2女中刀濺血,兇徒得逞後往厚德邨方向逃走,3名中刀男女事主由救護車送院治理。

據了解,遇襲3人當中,男子頭部中刀,其中1名女士手及背部被斬傷,她負傷逃出隧道後,不支倒在血 ...
搵唔到係好合理
行兇者出嚟情深鞠躬講一聲對唔住,我相信好多人都會原諒佢體諒佢

引用:
原帖由 耿耿於懷Juno 於 2019-8-20 09:33 AM 發表
支持政府/撐警大多暴力狂

但又叫反暴力喎,可笑😏
所以話:冇事叫黑警,有事就報警!真係思覺失調!

全城打曱甴大行動。

開囗埋囗,狗,黑警,咁樣,還為什麼報警?為什麼期望警察執法?

對自己有利,就要求嚴正執法,盡快破案?對自己冇利益,就黑,狗?是什麼理由?

如果以暴徒自傲的一班人,應該成世唔好報警。報警是一樣好可恥的事!

引用:
垃圾香港警察
斬人關差佬咩事?
我相信好快會拉到人,拉到你會唔會為自己言論道歉?

貼紙滋擾居民就唔啱,犯法在先,唔貼咩事都冇,又話民主,有理其他人感受咩!
成日話政府警察唔好,有事又是依靠政府警察。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]