• 瀏覽: 52,057
  • 回覆: 123
  • 追帖: 4
+32
民陣昨日發起維園集會,一度傳出有示威者圖「去中聯辦打招呼」,警方下午已在中聯辦一帶部署嚴密防線,並截查可疑人士。期間,一名身穿貼身白色衫、身材惹火的女警參與行動,透過傳媒直播後,迅即成為網民焦點,...

連登仔又話什麼五大訴求
原來講緊嘅係“乳球”
成班狗公又話憎警察,但又走去勾引madam

新聞來源連結:

http://www.orangenews.hk/news/system/2019/08/19/010124249.shtml

呢位Madam確實幾好外形 好多曱甴女都自嘆不如...

根本連制服都沒穿好.........香港女人好有問題....!!
不論是示威者或者是便衣..........成個村婦........搏上鏡咩都咁做....唉...!!

好多曱甴女護曱甴飛鷄曱甴學生妹;
統統被Madam掃低...

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-8-19 11:02 PM 發表
曱甴女如果有咁勁, 咁粒彈珠就係中奶, 而不是中鼻

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-8-19 11:03 PM 發表

差館淫亂係人都知,都唔係新聞。
你真係作得就作
空中小姐就係

呢位Madam, 都應該係警方應付黑衫人的秘密武器

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-8-19 11:02 PM 發表
個人應該女警好少咁得
因為我識唔少女警

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-8-19 11:08 PM 發表
呢位Madam, 都應該係警方應付黑衫人的秘密武器
最好笑係一路話,一路加ig
followers由今朝三千去到而家兩萬八

多過噚日遊行人數

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-19 11:09 PM 發表

個人應該女警好少咁得
因為我識唔少女警

包米大到

身體最誠實

呢位女警可能係解決今次政治事件嘅關鍵人物

有錢有女人仲洗乜有民主

就係佢

附件

10221715_981244.jpg(92.52 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]