• 瀏覽: 960,996
  • 回覆: 59
  • 追帖: 352
+394
引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-24 03:16 PM 發表
班暴徒真係用電手鋸鋸緊燈柱, 痴線
痴撚線

引用:
原帖由 愚昧人 於 2019-8-24 03:23 PM 發表

會唔會漏電架
電撚死啲曱甴仲好

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-8-24 03:30 PM 發表

台灣自己都勁多後生去開咖啡店,點同人爭,而且人哋而家相當嫌棄香港人,過到去我等睇被人歧視,講過好多次台灣人排外好嚴重,希望到時唔好喊住返嚟,香港唔想回收呢啲垃圾 ...
佢地點會信~去幾次旅行就話人地台灣人好有人情味好好架~

引用:
原帖由 藍色小魚 於 2019-8-24 03:56 PM 發表

講得岩,建制其實真係應該趁呢個時候做多啲野,好心就醒少少
佢地醒既話我地唔洗係度咁勞氣了

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-8-24 03:41 PM 發表

C兄。說得對。我以前打台灣佬工。最清楚
我畢業後第一份工都係打台灣佬工,做唔夠一年就走左,以後見到台灣公司都唔會去apply

引用:
原帖由 waterman68 於 2019-8-24 04:15 PM 發表
.
唉~好地地一條新簇簇既燈柱咁就比班仆街整爛左

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-8-24 04:23 PM 發表

台灣佬,孤寒,衰格,我有朋友做過,佢話以後都唔打台灣佬工
正常打過台灣佬工既以後都唔會再打~衰到一個點

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-8-24 04:52 PM 發表
果把臭雞社工聲又出現。。幾時先打撚左佢呀。。好撚煩一係塞個布袋彈比佢食住先啦
捉鬼左佢先啦~簡直擾亂軍心

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-8-24 07:00 PM 發表
心都涼

抵死!

引用:
原帖由 p靈 於 2019-8-24 08:47 PM 發表

今日咁熱, 射佢地咪幫佢地降溫, 除非射熱水啦
射屎水就岩

頭先岩岩又聽到有白痴曱甴9叫口號

引用:
原帖由 最怕毛毛蟲 於 2019-8-24 10:06 PM 發表
我頭先去12339舉報左牛頭角循道衛理中心,希望有用

引用:
原帖由 20031210 於 2019-8-25 01:15 AM 發表

有段時間冇睇直播,睇晚間新聞先見到白衫男同呢個女人俾曱甴打,火都黎呀… 呢條片好似唔夠完整,個女人最後被推到彈開幾呎遠,好醜惡 !!
成班賤畜

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2019-8-25 11:22 AM 發表

係囉, 依家台灣唔少真正有為, 有志向嘅青年, 都爭住過去大陸度打天下, 仲爭住去攞大陸嘅居住証, 準備響大陸長遠發展啦, 仲點會希罕所謂"小確幸"同埋22K低薪咩!

仲有移民去台灣, 要面對重大風險, 就係解放軍可能隨時以武力統一台灣, 到時咪又要再移民過去第三度! ...
你講得無錯~我個台灣朋友都話佢啲朋友同事派駐去大陸既,個個都拎唒居住證架啦~

引用:
原帖由 hpyforever2013 於 2019-8-25 01:14 PM 發表
痴線!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]