• 瀏覽: 11,512
  • 回覆: 85
+2
份野好在夠簿
我主要係睇廣告
真係少得可憐,如果有可讀性都算對讀者都ok既,可惜係垃圾不如
賣廣告既,主要係........法律服務

大公報同文匯報真係可信好多!我剩係睇呢兩間報紙!係國內有廣泛認受性,國務院,環球時報都要引述佢地既報導! 所有外國報紙既內容都係失實
搞到個個以為美國真係好強大,其實佢都要睇我地習近平領導頭

市道變到咁差,睇黎未到最差前,毒果必摺

經過今次呢件事,我前幾日都delete毒果個app! 唔會再科水呢間垃圾公司!有良心既市民咪再睇毒果,等佢摺,咪荼毒香港人!

引用:
原帖由 Boris2600 於 2019-8-19 09:44 PM 發表
市道變到咁差,睇黎未到最差前,毒果必摺
x2

以前我是佢粉絲,不知道多久沒看過,吹水不用抹嘴,全部是作者

毒果係用黎丁,唔係用來睇既

引用:
原帖由 hesheit111 於 2019-8-19 09:55 PM 發表
經過今次呢件事,我前幾日都delete毒果個app! 唔會再科水呢間垃圾公司!有良心既市民咪再睇毒果,等佢摺,咪荼毒香港人!
佔中之後已摌咗
睇得多會壞腦

以前唔駛錢,我間唔中當笑話睇,而家要錢緊係唔睇啦。

我從來都不看毒果的

薄左好耐啦

引用:
原帖由 Boris2600 於 2019-8-19 09:33 PM 發表
份野好在夠簿
我主要係睇廣告
真係少得可憐,如果有可讀性都算對讀者都ok既,可惜係垃圾不如
賣廣告既,主要係........法律服務: ...
無錯,呢d垃圾應該要消失
想我比3蚊月費,比乞衣都唔比毒果班乞衣

已定為漢奸報,仍會有所謂廣告

蘋果日報比姨媽巾還要薄,真係慘。

引用:
原帖由 Boris2600 於 2019-8-19 09:33 PM 發表
份野好在夠簿
我主要係睇廣告
賣廣告既,主要係........法律服務: ...
可以如何處置漢奸走狗?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]