• 瀏覽: 1,903
  • 回覆: 20

美國總統特朗普周日(18日)再次將香港修訂《逃犯條例》風波與中美貿易協議扯上關係。特朗普表示,假如香港出現類似天安門事件的鎮壓情況,將會損害中美之間的貿易談判。他又指假如沒有把香港問題加入談判,某些事情可能已經發生.......

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190819/bkn-20190819052219107-0819_00822_001.html

特朗普聲稱︰「假如沒有把香港問題加入談判,某些事情可能已經發生.......」

特朗普原來「深愛」香港、「守護香港」,我等香江小民實在太「感動」,特此向特朗普表示萬分「欽敬」。

咁咪唔好簽囉...

都無人有興趣同傻佬簽合同...

香港已成為中國負資產。可能壓死香港最後嘅一根稻草就係美國。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-19 08:16 PM 發表

美國總統特朗普周日(18日)再次將香港修訂《逃犯條例》風波與中美貿易協議扯上關係。特朗普表示,假如香港出現類似天安門事件的鎮壓情況,將會損害中美之間的貿易談判。他又指假如沒有把香港問題加入談判,某些事情可能已經發生.......

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190819/bkn-2019081905221 ...
好那煩,得美國佬日日話想簽,我地習大大都冇講過野。
驚就講啦。🤣🤣🤣🤣🤣

乜史諾登攞走左 NSA 份報告, NSA 自己冇 copy, 要拎美國之音創作部既 <天安門劇本> 比侵侵睇?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-19 08:16 PM 發表

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190819/bkn-2019081905221 ...
咪聽佢鳩嗡,一日痴幾混/
向台灣銷售f-16v戰鬥機,又話想買Greenland/

無人同佢簽,另外佢日日一人演幾個角色,都無人理佢。

係就好囉!

咁咪吾好簽囉。加関稅又話中國比既,點解同萍果傾完又暫時吾加住架

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-8-19 08:22 PM 發表
香港已成為中國負資產。可能壓死香港最後嘅一根稻草就係美國。
香港是中國的,佢咁講明亦即是如果中國用武力鎮壓,將要100%負責。

夜行吹口哨

引用:
原帖由 annabb 於 2019-8-19 08:23 PM 發表

好那煩,得美國佬日日話想簽,我地習大大都冇講過野。
驚就講啦。🤣🤣🤣🤣🤣
因為主導權系中國

每日講D唔同既野,
中國都費事睬你,
日日傻佬咁自話自說,
堂堂美國總統

引用:
原帖由 Shyman45 於 2019-8-20 12:03 AM 發表

香港是中國的,佢咁講明亦即是如果中國用武力鎮壓,將要100%負責。
咁又點?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]