• 瀏覽: 13,632
  • 回覆: 124
+20
中共大批武警近日在廣東深圳一個體育場進行鎮暴演習,當地與香港僅有一橋之隔。有外國媒體表示,中共武警使用的防暴裝備中包含一種可對人施以電擊的巨型鋼叉,可能會被用來對付香港反送中抗議人士。據《雅虎新聞網》報道,中共武警聚集在深圳灣體育中心演練控制人群的戰術,他們使用多種防暴裝備,其中包括8呎(2.4米)長的電擊鋼叉,...

by

今次我撐大紀元
阿爺快啲用電叉電到啲曱甴一隻隻攤係地到躝躝下

新聞來源連結:

http://hk.epochtimes.com/news/2019-08-18/42141530

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-19 06:28 PM 發表
中共大批武警近日在廣東深圳一個體育場進行鎮暴演習,當地與香港僅有一橋之隔。有外國媒體表示,中共武警使用的防暴裝備中包含一種可對人施以電擊的巨型鋼叉,可能會被用來對付香港反送中抗議人士。據《雅虎新聞網》報道,中共武警聚集在深圳灣體育中心演練控制人群的戰術,他們使用多種防暴裝備,其中包括8呎(2.4米)長的電擊鋼叉,...

http://i.epochtimes.com/assets/uploads ...
呢d係佢地常用裝備

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-8-19 06:30 PM 發表

呢d係佢地常用裝備
咁就好呀,電曱甴好好睇

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-19 06:31 PM 發表

咁就好呀,電曱甴好好睇
其實用叉受傷程度可降低

唔落單既話班廢青根本唔敢埋身,不幸落單既話個叉好似無乜用。不如一人一支92式步槍萬一遇到襲擊就開槍掃射,還香港一個清靜。反正打死d曱甴武警又唔洗負責。

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-8-19 06:36 PM 發表
唔落單既話班廢青根本唔敢埋身,不幸落單既話個叉好似無乜用。不如一人一支92式步槍萬一遇到襲擊就開槍掃射,還香港一個清靜。反正打死d曱甴武警又唔洗負責。 ...
好方法

用電魚機,一隊前,一隊後。

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-8-19 06:31 PM 發表

咁就好呀,電曱甴好好睇
期待甲甴電到反肚/

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-8-19 06:36 PM 發表
唔落單既話班廢青根本唔敢埋身,不幸落單既話個叉好似無乜用。不如一人一支92式步槍萬一遇到襲擊就開槍掃射,還香港一個清靜。反正打死d曱甴武警又唔洗負責。 ...
大陸人打死香港人,你好開心?

武警電叉,威力驚人。恐怕海神波西頓亦自嘆不如。

[轉貼]

附件

Poseidon-1-1.jpg(302.35 KB)

引用:
原帖由 青春的火花 於 2019-8-19 06:39 PM 發表
用網捕曱甴
噴埋顏色水
唔可以驅散
一定全部捉晒
再通輯
噴顔色水最好
洗幾個月都唔甩
又唔暴力
好適合顔色革命擁護者

用左好多年啦人哋

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-8-19 06:44 PM 發表

大陸人打死香港人,你好開心?
揮舞美英國旗既香港人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]