• 瀏覽: 74,146
  • 回覆: 800
  • 追帖: 6
+31
真好笑,講左幾個星期,明明凶器留左條女鼻樑,一攞出黎係龍係蛇咪俾全世界睇囉。就係攞唔出齊噏。條女又唔報警。

引用:
原帖由 車站疑惑的甩頭 於 2019-8-19 03:01 PM 發表

啲示威醫護都唔係醫眼傷女暴徒,咁啲醫護人員又如何肯定是警察傷佢? 其實重點唔係邊個傷佢,重點係佢參與暴動
非常正確,參與非法集會其實已經有問題。子彈無眼,參加暴亂是要自己擔當後果

支持警察

高永文都喺實事求是啫,駛唔駛咁大反應呀?!

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-8-19 01:38 PM 發表
黑醫又點知喺布袋彈?
唔好說穿啦,你搞串左個party啦

引用:
原帖由 Jamesoverkobe 於 2019-8-19 01:33 PM 發表
醫護同行響應民陣集會 齊聲質疑高永文 黃任匡:他從何得知傷眼少女傷勢?
立場報道2019/8/18 — 15:51

民陣今日於維園發起「流水式集會」,不少醫護人員響應呼籲,於皇室堡外集合再進入維園,並手持「醫護同行 保護市民」橫額。參與集會的黃任匡表示,無法理解反送中運動期間警方的行為,並質疑高永文的專業並非眼科,亦沒有參與治療,何以得知右眼受傷少女的傷勢。

黃任匡:質疑高永文如 ...
說高醫生妄下判斷?反而杏林覺醒會知道嗎?是他們醫那隻曱甴嗎?否則,會是誰透露病情呢?

這句話真要追究,有以違犯守則了!

引用:
原帖由 Jamesoverkobe 於 2019-8-19 01:34 PM 發表
廢黃絲:高永文唔係前線,點知係彈珠, 我好肯定係警察對頭射布袋彈
杏林醒少少如何得知呢?

引用:
原帖由 Jamesoverkobe 於 2019-8-19 01:33 PM 發表
醫護同行響應民陣集會 齊聲質疑高永文 黃任匡:他從何得知傷眼少女傷勢?

民陣今日於維園發起「流水式集會」,不少醫護人員響應呼籲,於皇室堡外集合再進入維園,並手持「醫護同行 保護市民」橫額。參與集會的黃任匡表示,無法理解反送中運動期間警方的行為,並質疑高永文的專業並非眼科,亦沒有參與治療,何以得知右眼受傷少女的傷勢。

黃任匡:質疑高永文如何得知右眼受 ...
又唔係手術醫生

唔信高醫生,唔通信你地呢班2打6咩

別人不知道,但我就什麼都知道

醫院內透露病情是犯規

引用:

做得醫生收下風容乜易

引用:
原帖由 秋鈺 於 2019-8-19 01:45 PM 發表
那麼這些醫護人員又點知是布袋彈所傷? 真是五十步笑一百步。寫文章時用吓腦。
誰人透露,誰被釘牌

班醫護一早已經話警察打盲條女嘅眼, 若然佢地唔知證據又點狗解要未審先判?
引用:

引用:

黃任匡:質疑高永文如何得知右眼受 ...
文中指出
點解高永文自己公開事實
佢地打算埋沒真相 高永文壞了好事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]