• 瀏覽: 74,159
  • 回覆: 800
  • 追帖: 6
+31
咁我都質疑暴民從何得知傷眼少女係被警察射傷!!!

咁…點解醫護可以一口咬定,佢係被警察射傷

曱甴一向講就係
唔洗證據
想引多D人出黎反

一個畜牲暴徒俾人射傷隻眼都係罪有應得,點解仲要爭辯咁耐?

正常醫生,明白布袋彈原理,就可以判斷爆眼女是彈珠所傷。
Google布袋彈傷痕圖如下

傷眼女士,你系邊呀?我要拋西瓜呀,你眼傷左,但無啞到,出下聲啦,吾系被自剎下

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-19 01:54 PM 發表
他從何得知傷眼少女傷勢<===咁幾百個醫護又點知係布袋彈???
曱甴思維
我話係就係囉

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-8-19 01:38 PM 發表
黑醫又點知喺布袋彈?
因為黑醫就是當晚身在現場的蒙面黑衣人,暴徒之一,當然十分清楚!😎

高永文唔知,唔通你班二打六黑醫知道晒?
自大自我如暴徒!

炒黑醫黑護,都唔係服務市民,只搞政治,留個位比有心做的人

咁醫護同行點解又從何得知係布袋彈所傷??

引用:
原帖由 Jamesoverkobe 於 2019-8-19 01:33 PM 發表
醫護同行響應民陣集會 齊聲質疑高永文 黃任匡:他從何得知傷眼少女傷勢?
立場報道2019/8/18 — 15:51

民陣今日於維園發起「流水式集會」,不少醫護人員響應呼籲,於皇室堡外集合再進入維園,並手持「醫護同行 保護市民」橫額。參與集會的黃任匡表示,無法理解反送中運動期間警方的行為,並質疑高永文的專業並非眼科,亦沒有參與治療,何以得知右眼受傷少女的傷勢。

黃任匡:質疑高永文如 ...
言則醫護係好肯定係比布袋彈打中的了 !!!??

引用:
原帖由 Jamesoverkobe 於 2019-8-19 01:33 PM 發表
醫護同行響應民陣集會 齊聲質疑高永文 黃任匡:他從何得知傷眼少女傷勢?
立場報道2019/8/18 — 15:51

民陣今日於維園發起「流水式集會」,不少醫護人員響應呼籲,於皇室堡外集合再進入維園,並手持「醫護同行 保護市民」橫額。參與集會的黃任匡表示,無法理解反送中運動期間警方的行為,並質疑高永文的專業並非眼科,亦沒有參與治療,何以得知右眼受傷少女的傷勢。

黃任匡:質疑高永文如 ...
庸醫斷症,靠估!!!

若要人不知,唔好當人低B啦,黃絲醫生

咁班黃醫又點樣證明個女暴徒係布袋彈射傷而吾係自己友射傷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]