• 瀏覽: 8,698
  • 回覆: 87
+4
你哋係與政府為敵呀,偏偏又戇鳩到一次又一次去擾民,攪撚到神憎鬼厭,你哋入面真係有鬼。

成班白痴,曱甴個腦太細諗唔到嘢

水砲車示候沖甩衫褲,記得着多兩件打底

林鄭唔把握第二次機會,重覆6.9嘅錯誤,對公投視若無睹,必然再激發更激烈反抗

話明連登仔係弱智,邊識諗咁多嘢?咪仲係停留喺父母唔應承買玩具就典地呢啲心態!

引用:
原帖由 Classico 於 2019-8-19 12:45 PM 發表
林鄭唔把握第二次機會,重覆6.9嘅錯誤,對公投視若無睹,必然再激發更激烈反抗
你再唔去睇精神科就無機會啦

上次圍機場衰咗, 今次想攞返個彩😔,真唔知醜

引用:
原帖由 Classico 於 2019-8-19 12:45 PM 發表
更激烈反抗都冇用,已走向失敗之途。

引用:
原帖由 x747x 於 2019-8-19 12:48 PM 發表
話明連登仔係弱智,邊識諗咁多嘢?咪仲係停留喺父母唔應承買玩具就典地呢啲心態!
係好撚嚴重弱智果隻,暫時仲未研究出應對既藥物。

引用:
你同政府過唔去係你嘅事。唔好攪到其他使用者受損。
你有你自由。但人地都有自由

引用:
你哋咪再戇鳩啦,以為仲係同林鄭玩緊。

引用:
林鄭已回應左,係你地唔肯聽,唔接受。咩公投?得個幻想二百萬人,係幻想,都唔過全港人數一半,就想小數服從多數,開玩笑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]