• 瀏覽: 7,514
  • 回覆: 46
+3
面對暴力示威者嘅衝擊 破壞 堵路 向警察使用武力 警察要點樣做先啱 問下佢有乜建議

黑記又點會問呢啲野呢

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-8-18 09:49 PM 發表
面對暴力示威者嘅衝擊 破壞 堵路 向警察使用武力 警察要點樣做先啱 問下佢有乜建議
黃媒唔會問呢D,妓者就是暴徒

訪問進行中

引用:
原帖由 喜歡你百份之51 於 2019-8-18 09:49 PM 發表
佢話都是警方做成的 沒有警員 沒有暴徒

講啲政府唔可能應承嘅訴求 做藉口去破壞 香港秩序 令香港長期動盪, 回應咗好多次啦,唔同意你哋嘅訴求就等於唔回應? 要應承 你哋嘅訴求先至叫回應?

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2019-8-18 09:50 PM 發表
黑記又點會問呢啲野呢
等於警員記招上冇黑記問受傷警員狀況 只問單眼少女事件

引用:
原帖由 元顏不破 於 2019-8-18 10:07 PM 發表

佢話都是警方做成的 沒有警員 沒有暴徒
警察 都可以講沒有違法 就沒有執法

問問岑子傑用幾多義工去數人數, 自己人去數自己人 有冇公信力

引用:
佢成日好有自信話今次好和平,

話警察不在沿途,話公共關係科四人行一會就走,話人無做嘢~
大佬,記者報導幾個人被成班人圍罵黑警,還眼,咁唔安全點同你行!又話警察刺激你地,咁咪走囉!

話今日咁和平,咁係因為一向九成半人和平,係你班半成勇武人動粗,你叫了那半成人做戲比班無腦人看一次和平,咪和平囉

今次話好和平,咁多次無打爛店舖~你當以前錄影係假架?上水店無比你地倒亂?政府部無被破壞?

話今次和平,要政府表態~咁即係話如果今次唔表態就點點點,係咪想把往後退暴力合理化?以後有事就係岑生做代表?佢負責?

話一直咁多次都和平~你當一直無人受你班人影響受傷?打差佬打阿伯呢打白衣人打大陸人打福建幫呢?無嘢下。

講真,班人洗咩扮一隻眼盲去感受受傷女人既感受?一直以來大家兩眼都係盲架啦。選擇性睇嘢

170萬人都敢講 證明呢個人冇誠信

維園 每個球場,長 72.25 米,闊 46.5 米,面積 3382.875 平方米。 擔遮 情況下 最多一平方米可以企2.5個人, 六個足球場最多可以企5萬人,17O萬人要200個足球場先企得曬

子杰同志狼,得意便猖狂。口氣已儼然香港大佬。

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2019-8-18 10:26 PM 發表

佢成日好有自信話今次好和平,

話警察不在沿途,話公共關係科四人行一會就走,話人無做嘢~
大佬,記者報導幾個人被成班人圍罵黑警,還眼,咁唔安全點同你行!又話警察刺激你地,咁咪走囉!

話今日咁和平,咁係因為一向九成半人和平,係你班半成勇武人動粗,你叫了那半成人做戲比班無腦人看一次和平,咪和平囉

今次話好和平,咁多次無打爛店舖~你當以前錄影係假架?上水店無比你地倒亂?政府部無被破壞?

話今 ...
x2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]