• 瀏覽: 23,148
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-8-19 12:16 AM 發表
咁佢唔滾回香港?
如果佢想告人......應該要原車返回去內地公安派出所報案....!!

打曱甴,重手d好😂

呢單嘢有冇片!!?  分享出去,等外國人笑吓都好喎!!

曱甴出左香港通街捱打,悉尼,德國,廣州,全國

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-8-18 06:30 PM 發表

香港人民有道德
唔會學中國人唔買飛
得閒去睇下對眼

高貴既香港人, 衣家仲好意思笑9大陸人? 五十步笑百步啦, 機場事件柒出國際, 個個扮眼盲耳聾, 仲係度自HIGH, 成日搞破壞, 仲要恬不知恥聲大大話自己有質素, 真係一個字"屌"

既然立心返送中就唔好番大陸啦,思覺失調,打死都無人可憐

條傻仔忘記左以為高鐵駛入左 HK 就可以安全發爛
在HK站未過中國關都屬中國管轄範圉

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-8-18 05:26 PM 發表
中國媒體報導,昨 (17) 日在從廣州前往香港新九龍的高鐵上,一位香港青年不配合工作人員驗票,還對工作人員喊滾回中國,結果被同車廂一名中國男乘客痛扁,事後影片及照片被散布在微信公眾號上,被大陸網軍直喊 : 大快人心!同一天在澳大利亞墨爾本,一群支持香港獨立的人士在州立圖書館前集會,結果被中國留學生和

https://newtalk.tw/resize_action2/s.newtalk.tw/a ...
人蠢冇得救,就算高鐵在香港九龍面站月台內都屬於中國大陸管

個白痴仔叫人滾返大陸,真係未食藥

以為揸住個香港身分證/回鄉卡就高人一等

港毒冚家剷注定失敗,打得很好,多謝同志😂

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-8-19 02:35 發表
呢單嘢有冇片!!?  分享出去,等外國人笑吓都好喎!!
剛做好!
https://www.youtube.com/watch?v=QKZ_lHk6Oxw&feature=youtu.be

附件

lkk.gif(573.16 KB)

第一,點解連驗票都唔俾,逃票?
第二,鬧滾返中國?咁你又坐廣州--香港高鐵,咁你上廣州做乜,自己滾返上去?
lol

就打一下咁L少?說好的暴打呢?!

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-8-18 05:27 PM 發表
中國人既質素就係咁
意外嗎?
本末倒置
點解唔比驗?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]