• 瀏覽: 23,147
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+9
曱甴最叻人多蝦人少,隻抽一定輸鳩緊

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-8-18 05:26 PM 發表
中國媒體報導,昨 (17) 日在從廣州前往香港新九龍的高鐵上,一位香港青年不配合工作人員驗票,還對工作人員喊滾回中國,結果被同車廂一名中國男乘客痛扁,事後影片及照片被散布在微信公眾號上,被大陸網軍直喊 : 大快人心!同一天在澳大利亞墨爾本,一群支持香港獨立的人士在州立圖書館前集會,結果被中國留學生和

https://newtalk.tw/resize_action2/s.newtalk.tw/a ...
死返去啦台灣作者,乜嘢係< 從廣州前往香港"新九龍"的高鐵 >呀?

俾多啲心機讀香港嘅地理同歷史先好出嚟做作家啦。

你這麼無恥,你爸媽知道嗎?

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-8-18 17:26 發表
中國媒體報導,昨 (17) 日在從廣州前往香港新九龍的高鐵上,一位香港青年不配合工作人員驗票,還對工作人員喊滾回中國,結果被同車廂一名中國男乘客痛扁,事後影片及照片被散布在微信公眾號上,被大陸網軍直喊 : 大快人心!同一天在澳大利亞墨爾本,一群支持香港獨立的人士在州立圖書館前集會,結果被中國留學生和

https://newtalk.tw/resize_action2/s.newtalk.tw/a ...
中國人好野蠻
香港人民在香港領土被打???

廣州前往香港新九龍的高鐵上,

自己貼帖文無睇清楚內容?
廣州到香港高鐵內喎!

無用索帶綁起先群打

消滅曱甴,人人有責。

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-8-18 05:27 PM 發表
中國人既質素就係咁
意外嗎?
你這麼無恥,你爸媽意外嗎?

引用:
原帖由 大俠李逍遙 於 2019-8-18 07:26 PM 發表

理由同上。
乜曱甴會懂得有人類的情感咩?

打爆佢啦。

對野蠻,要比他野蠻先得.

佢係廣州叫人 滾回中國,佢係咪應該自己先滾離中國先呢。

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-8-18 05:44 PM 發表
廣深高鐵高喊 :「滾回中國」 疑似港獨男子慘挨揍 中國

呢隻港獨井底蛙先撩者賤 ! 抵俾中國義士打柒佢,打死都無得怨 !
示威者暴徒經常講挑釁就是該打😂

以為大陸人像港警咁好恰嗎? 一搞事即郁你,同我打多兩拳漢奸!

反修賤種滾出中國香港