• 瀏覽: 29,567
  • 回覆: 280
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 vtovto 於 2019-8-18 05:11 PM 發表

就在香港暴力衝擊愈演愈烈之際,中央今天下午公佈關於支持深圳建設中國特色社會主義先行示範區的意見。

就在香港暴力衝擊愈演愈烈之際,中央今天下午公佈關於支持深圳建設中國特色社會主義先行示範區的意見。
央視網 ...
深圳取代香港真係指日可待。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
深圳代替香港,深圳變相「一國兩制」,香港會收緊「一國兩制」,

香港有那樣質素的年青,絕無希望發展,中央必定會收緊

引用:
原帖由 vtovto 於 2019-8-18 05:11 PM 發表

央視網 ...
腥敢人 沒有環保場 不能生存

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-8-18 06:44 PM 發表

,成交量代表乜嘢你都唔知,咁我都唔知點同你溝通。
咪扯開話題啦
成交量係大過港交所. 咁又點? 代表咩? 願聞其詳
我地得睇你既高見

係得一早做左喇   你估共匪真係當香港是自己人咩?

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2019-8-18 06:56 PM 發表

咪扯開話題啦
我地得睇你既高見
照你嘅講法成交量越細越好啦

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-8-18 06:52 PM 發表

深圳代替香港,深圳變相「一國兩制」,香港會收緊「一國兩制」,

香港有那樣質素的年青,絕無希望發展,中央必定會收緊
經23條,14,19 三役, 無乜縣念。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-8-18 06:34 PM 發表

人民幣自由兌換先啦
香港有大型科技業咩?

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-8-18 06:57 PM 發表

照你嘅講法成交量越細越好啦
咪扯開話題啦

我地得睇你既高見

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-8-18 06:35 PM 發表

你知唔知上交所嘅成交量係大過港交所㗎?當然香港有啲嘢仲未俾人取替,不過唔好太天真。依家香港呢都淨係得返金融業仲有啲優勢,其他一早已經俾人全面超越。 ...
深圳科技版一日成交係香港成個股市二倍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anti_HKD 於 2019-8-18 05:13 PM 發表

飛機文...
你在完美演繹甚麼才是阿Q精神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2019-8-18 06:43 PM 發表

笑L死
代表香港要大陸銀行同大科技公司掛牌都無用。

越證明香港幾咁重要無佐唔掂

回覆 引用 TOP

對黃尸一大利好消息,香港將加速衰落,好耶!

回覆 引用 TOP

香港行一國兩制, 深圳同香港功能上唔一樣, 跟本唔適合比較. 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]