• 瀏覽: 2,240
  • 回覆: 7
+3
一單指鹿為馬,嘅單眼英事件!

獸醫 遲遲唔肯出嚟交代,除咗實情係曱甴難以接受之外!

當中只有亂港目的!

醫管局啲人係咪死晒?

push

7爆港女係咁架啦

引用:
原帖由 freda 於 2019-8-18 10:27 AM 發表

當中只有亂港目的!

醫管局啲人係咪死晒?

D暴徒搵D專業人士,蒙單眼去聲討警方,黎一招霸王硬上弓,做假像元兇係警察,其實第一晚已傳豬隊友玩射鋼珠誤傷,仲不段抹黑擴散,加埋黃絲新聞封鎖,外國多地聲討,可知背後組織運動的人有多熟練,應該在很多國家演練多次的成果。

引用:
原帖由 freda 於 2019-8-18 10:27 AM 發表

當中只有亂港目的!

醫管局啲人係咪死晒?

時間証明一切。
大家回億一下曱甴行為模式,都是擧起手用人牆堵人到一角落,等被堵人出手推開,曱甴便高喊被打要救警察拘捕被堵人,曱甴無受傷都要玩到盡。
單眼英現在是真嚴重受傷,為何過了一週還是不出面?事情就這樣慢慢淡出市民視線,理由不就很清楚了嗎?

引用:
原帖由 直線國國王 於 2019-8-18 12:01 PM 發表

時間証明一切。
大家回億一下曱甴行為模式,都是擧起手用人牆堵人到一角落,等被堵人出手推開,曱甴便高喊被打要救警察拘捕被堵人,曱甴無受傷都要玩到盡。
單眼英現在是真嚴重受傷,為何過了一週還是不出面?事情就這樣慢慢淡出市民視線,理由不就很清楚了嗎? ...
黑護

附件

mmexport1566101867513.jpg(37.9 KB)

20190816_144507.jpg(104.25 KB)

單眼英

返來囉

唔好意思!之前個Post無理被刪除、企圖滅聲!

再借位一用,無恥老師!

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28464695&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]