• 瀏覽: 85,291
  • 回覆: 794
  • 追帖: 6
+52
引用:
原帖由 InJailOutSoon 於 2019-8-18 06:14 AM 發表
黑警可以繼續用納稅人的錢,購買入口高級武器和裝備,去打爆港人的眼珠
証據呢!叫條女落口供先啦!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-8-18 07:02 AM 發表
咁都得?
大陸就是可以隨時隨地充公財產好。
犯咗法噃,嗰啲係証物嚟㗎!

「本土暴徒」反中仇中⋯⋯原來都係用中國貨。
引用:
原帖由 pugbb 於 2019-8-18 05:35 AM 發表
【明報專訊】成立個多月,售賣頭盔、防毒面具和護膝等裝備的護具網店「HK Protect 香港保護」,約一周前被公安搜查其位於內地的貨倉,30多萬元貨品全數被充公。網店負責人Dave說,原本希望在反修例運動中出一分力,生意初見起色之時卻損失慘重,形容一切要由零開始。

【明報專訊】成立個多月,售賣頭 ...

節哀順變啦,大陸做生意,係會有呢啲風險

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-8-18 05:35 AM 發表
【明報專訊】成立個多月,售賣頭盔、防毒面具和護膝等裝備的護具網店「HK Protect 香港保護」,約一周前被公安搜查其位於內地的貨倉,30多萬元貨品全數被充公。網店負責人Dave說,原本希望在反修例運動中出一分力,生意初見起色之時卻損失慘重,形容一切要由零開始。

仆街了,開嘅諗住賺快錢,買嘅反中卻又用國貨,精神分裂啊

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2019-8-18 07:10 AM 發表

學呢檔咁,當福袋賣,重要有學生優惠

?_nc_cat=1&_nc_oc=AQku-yrda3- ...
$199, $599....
每次找返一蚊俾暴徒,
當預先俾左帛金

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-8-18 07:23 AM 發表
節哀順變啦,大陸做生意,係會有呢啲風險
連累內地供應廠商和印制T恤個班內地人,估計已送去改做思想重新做人!

引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-8-18 07:27 AM 發表

連累內地供應廠商和印制T恤個班內地人,估計已送去改做思想重新做人!
在內地做生意,本就應預計會有如此風險

保護香港呢個名會唔會揚咗啲 ?

抵L死

引用:

可以搵豆腐詩咁嘛。不過我覺得係作故仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]