• 瀏覽: 2,284
  • 回覆: 25
+3
為了香港行出來,
光復香討,光復香港,
這裏是香港,不是五毛、藍人的世界

引用:
原帖由 timho2468 於 2019-8-18 02:43 AM 發表
為了香港行出來,
光復香討,光復香港,
自帶黑旋風或其他各種殺蟲劑,推薦使用噴劑,曱甴最驚!

引用:
原帖由 timho2468 於 2019-8-18 02:43 AM 發表
為了香港行出來,
光復香討,光復香港,
呢個一定係暴徒之一。

Copy先,再報!

我都去,已經準備好華為P30,50倍鏡頭,距離150米可以清楚拍攝人面容貌。即時上傳,Facebook直播,專門影大頭照,到時候記得笑

大量義士配備針孔偷拍器,即場錄音,配備press光環, 準備將你地班勇武暴徙罪証將來交上法庭

所以放心,為左香港我一定行出來

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-8-18 06:20 AM 發表
我都去,已經準備好華為P30,50倍鏡頭,距離150米可以清楚拍攝人面容貌。即時上傳,Facebook直播,專門影大頭照,到時候記得笑

引用:
為了香港行出來,
光復香討,光復香港,
但係藍人掌權,完。

引用:
為了香港行出來,
光復香討,光復香港,
這裡是香討,不是連登。

引用:
原帖由 賈文子 於 2019-8-18 03:04 AM 發表

自帶黑旋風或其他各種殺蟲劑,推薦使用噴劑,曱甴最驚!
一腳就踩到變屎啦,使撚咁多道具咩?

優雅遊行集會
鑊鑊之後咪又係換副full gear打到仆街
乞兒曱甴真係幾L優雅

引用:
為了香港行出來,
光復香討,光復香港,
香港係中國人嘅香港,唔係曱甴嘅香港,走啦曱甴!

條人妖傑,豆腐河搵C,似基基彩虹🌈派對多D啦,我先唔會去啊!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-8-18 06:20 AM 發表
記住通報

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]