• 瀏覽: 70,645
  • 回覆: 586
  • 追帖: 3
+20
引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-17 11:03 PM 發表
好勇
夠膽搞到上廣州
解放軍唔落嚟香港
香港啲義士先強攻中國
不過都多謝呢幾位曱甴兄
冇你地咁豬,亞爺又點可以下定決心落黎打7你呢
多謝曱甴們
更多謝叫曱甴上去的林篤灰,多謝晒

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-8-18 12:19 AM 發表

死刑,大陸真係有死刑架!
不會呀......!!
內地坐監及拘留所的環境你估同香港一樣呀.........扣留一星期想死的心都有....!!

引用:
原帖由 christolai 於 2019-8-17 11:14 PM 發表

有一隻番佐黎,一隻番唔到,又話齊上齊落
係兩隻都係上面,一隻被扣查

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-17 10:36 PM 發表
網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指其廣州友人透露今早約11時在廣州舉行的琶洲動漫節中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190817/photo/bkn-20190817155935153-0817_00822_001_01b.jpg?20190817213918

網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指 ...
呢啲咪真義士囉,我支持佢地返大陸搞。每隻曱甴都應該好好學習,上去比人拉晒唔駛係香港搞搞震

希望唔好比佢地番來 暴徒少得一個得一個

曱甴有腦的嗎???

曱甴:「Give Me Back the Return Home Card]

唔係咁ONL79返大陸想輸出革命呀???

附件

搜狗截图19年08月15日2210_1.jpg(22.75 KB)

河水犯井水!

自己送頭

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-17 10:36 PM 發表
網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指其廣州友人透露今早約11時在廣州舉行的琶洲動漫節中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190817/photo/bkn-20190817155935153-0817_00822_001_01b.jpg?20190817213918

網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指 ...
林已完在facebook 答人
「兄弟」被扣原因及過程不方便透露?

平時又咁大聲同差人講
市民有知情權

附件

Screenshot_20190818-002938_Gallery.jpg(99.41 KB)

點解有人蠢到上大陸搞反送中,一定要捉個原兇出黎

del

為何要去大陸做一些不受歡迎的事情呢?

自動自覺送中, 咁一開始仲反咩X呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]