• 瀏覽: 70,571
  • 回覆: 586
  • 追帖: 3
+20
自動送中,今次好睇過戲

抵L死當呀爺流踏呀爺地頭佢以為在香港呀死咗唔好問點解

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2019-8-17 10:48 PM 發表

立法會議員林卓廷今早12時許在社交網站發布一則貼文,稱正協助兩位手足,一位在內地被扣,一位無被扣但禁止回港。並指現時最重要爭取他們早日平安回港,故不便透露詳情,最後更務請各位如非必要勿返內地。

次次發生動亂都有犯民已完在場,而家仲要認兄弟,想唔承認都冇人信 ...
無架,條例修定俾班曱甴搞到無左,就唔使旨意係內地犯左法有機會返香港坐啦。

自動送中

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-8-18 12:17 AM 發表

如果判到叛國罪就......
死刑,大陸真係有死刑架!

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-8-18 12:15 AM 發表

Wiki 有曬成個故事
香港曱甴
身在福中不知福
佢地覺得民不聊生,又唔想搵嘢做。

叫手足上去派傳單,自己又唔去,呢D咪叫醒囉。

又係求其吹就係事實
不過係真既都好呀,抵撚死

又係網傳,製造謠言, 如果係真就抵死啦,  喺大陸搞事。

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-17 10:36 PM 發表
網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指其廣州友人透露今早約11時在廣州舉行的琶洲動漫節中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190817/photo/bkn-20190817155935153-0817_00822_001_01b.jpg?20190817213918

網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指 ...
每個地方都有自己的法例
ON8年青人咪以為世界圍住自己轉先得架

若這事是真的話,這個林卓廷害死人 ...竟然在網上叫被拘留的青年人是手足 ..即證明是亂香份子,證據確鑿。又要返送中,但又自己去送中,有句話:不作死就不會死。想唔死都唔得。

琶州派出所係個好地方

引用:
原帖由 秋天雀躍的叔叔 於 2019-8-18 12:15 AM 發表
立法會議員林卓廷今早12時許在社交網站發布一則貼文,稱正協助兩位手足,一位在內地被扣

黃C咁多手足嘅,難怪聽到有人叫佢地臭蟲啦。千足蟲。 ...
我想看林臭🐛怎樣敵得過呀爺可能傷過在元朗比人打係半身癱瘓

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-8-18 12:16 AM 發表

岩既,大陸唔會亂判,派下傳單姐,四、五年好合理!
大陸有條罪好似叫反革命煽動罪,隋時判拾碌捌碌。

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-17 10:36 PM 發表
網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指其廣州友人透露今早約11時在廣州舉行的琶洲動漫節中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190817/photo/bkn-20190817155935153-0817_00822_001_01b.jpg?20190817213918

網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指 ...
又係條三白眼呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]