• 瀏覽: 66,797
  • 回覆: 586
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-8-18 12:07 AM 發表

港青年可以返港時,可能五、六十歲了!
咁就應該無咩可能。我估5年最多。當年程翔做間諜分裂國家都係五年啫。

熱賣及精選
引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2019-8-17 11:40 PM 發表

太歲頭上動土,死咗唔知乜事
佢地就是不懂尼句
只懂手機交友APP的人講
自己上得去是成年人
要受下人生經驗
無例可修
睇下人地國家法律刑罰
當然不會用香港法律

回覆 引用 TOP

林咁衰,自己企安全島,送人去死。
呢啲大佬都跟,人叫佢跳海都照跳嘅,真係自尋,無嘢講。

回覆 引用 TOP

心所欲,行必為之。
為善者,一生與心魔征戰;為惡者,終生與心魔作伴!

引用:
原帖由 guydan 於 2019-8-18 12:09 AM 發表

唔係好武勇咩
得2個公安咋喎
現場睇起碼10個人
但個個就蹲低晒~差在未跪低而已
如果大陸狠點入你條分裂罪
就不是公安而是國安~玩夠前你地想撈人都冇得搞 ...
人地公安係真開槍, 得閒同你射布袋彈咩, 咁硬膠.

邊個老点兩條無腦 on9 仔呀?

長痛不如短痛!毒瘤就一定要切除!

回覆 引用 TOP

送中啦 恭喜 如果逃到返香港就冇事啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 danelee 於 2019-8-17 10:50 PM 發表

個腦移值咗去 Pat Pat.
唔係點會殺父母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-18 12:11 AM 發表

咁就應該無咩可能。我估5年最多。當年程翔做間諜分裂國家都係五年啫。
減錯刑啦, 應坐多十年先放佢出黎,社會會安寧好多.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christolai 於 2019-8-17 11:47 PM 發表

睇番記得之前有新聞話佢已精神分裂最後死埋,竟然夠膽太上頭上釘蝨那
Wiki 有曬成個故事
香港曱甴
身在福中不知福

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
立法會議員林卓廷今早12時許在社交網站發布一則貼文,稱正協助兩位手足,一位在內地被扣

黃C咁多手足嘅,難怪聽到有人叫佢地臭蟲啦。千足蟲。

林卓廷叫D手足去送中,又會有儍仔親自上去送中。

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-18 12:11 AM 發表

岩既,大陸唔會亂判,派下傳單姐,四、五年好合理!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-8-18 12:03 AM 發表

呵,真係有傻仔上大陸搞事,唔好又要香港救人,香港都救唔到,自己送死要受下教訓!
如果判到叛國罪就......

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
拿,我反而欣賞佢兩位,名符其實夠勇,起碼夠膽向大陸挑戰。果啲"勇無"簡直無得比,一除口罩騰哂雞嗌投降。

不過美中不足係無飛上北京,睇黎都只係為左睇動漫順道試玩野唧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]