• 瀏覽: 70,703
  • 回覆: 586
  • 追帖: 3
+20
引用:
原帖由 christolai 於 2019-8-17 11:38 PM 發表

邊個
奧托·費特烈·瓦姆比爾(英語:Otto Frederick Warmbier

https://zh.m.wikipedia.org

這樣搞笑的傳聞,希望是真。

引用:
原帖由 christolai 於 2019-8-17 11:40 PM 發表

有生之年應該出到黎掛
可能特別開恩
15天行政拘留算

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-8-17 11:43 PM 發表

奧托·費特烈·瓦姆比爾(英語:Otto Frederick Warmbier

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/奧托·瓦姆比爾
睇番記得之前有新聞話佢已精神分裂最後死埋,竟然夠膽太上頭上釘蝨那

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-17 11:47 PM 發表

可能特別開恩
15天行政拘留算
15日又短佐D,唔坐番3,5,7年都對唔住佢自己啦!係監獄度思考人生點都好過日日放火掉磚圍普通市民!

如若屬實,三白眼應網上號召街坊衝上廣州包圍公安局大叫黑警黑警放人放人。。。。。公安即刻會嚇到放人啦

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-8-17 11:11 PM 發表
帶佢哋去新疆監獄參觀,見識一下新疆人。
非常同意!

班曱甴快啲去廣州抗議啦

引用:
原帖由 christolai 於 2019-8-17 11:50 PM 發表

15日又短佐D,唔坐番3,5,7年都對唔住佢自己啦!係監獄度思考人生點都好過日日放火掉磚圍普通市民!
又啱
香港人上去搞嘢應該都唔再會判十幾年。

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-17 22:36 發表
網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指其廣州友人透露今早約11時在廣州舉行的琶洲動漫節中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190817/photo/bkn-20190817155935153-0817_00822_001_01b.jpg?20190817213918

網上瘋傳有本港青年在內地派發反修例傳單被調查,有讀者向東網記者爆料,指 ...
你們兩個算夠運啦,比公安拉左,最多困你們幾年後返到HK。
假如比大陸義士捉到,我相信你們連條屍都搵唔返。。😅😅😅

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2019-8-17 10:48 PM 發表

立法會議員林卓廷今早12時許在社交網站發布一則貼文,稱正協助兩位手足,一位在內地被扣,一位無被扣但禁止回港。並指現時最重要爭取他們早日平安回港,故不便透露詳情,最後更務請各位如非必要勿返內地。

次次發生動亂都有犯民已完在場,而家仲要認兄弟,想唔承認都冇人信 ...
十足古惑仔呃啲細路去犯法,又係稱兄道弟,不過一個講民主,一個講義氣,都係呃鳩人

返大陸犯法,冇引渡,喺大陸審,大陸踎啦

引用:
原帖由 lcyllya 於 2019-8-17 11:56 PM 發表
返大陸犯法,冇引渡,喺大陸審,大陸踎啦
香港慳番D米飯都好,唔知大陸坐監伙食費點計呢

上大陸宣傳,真係夠吉屎...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]