• 瀏覽: 13,101
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+3
建制派組成的「守護香港大聯盟」下午在金鐘添馬公園舉行集會,匆匆1小時後結束,大會話有47萬6千人參與。。。

番查歷史,警方在2015年處理民陣集會中,稱添馬公園只可容納1.7萬人,現在建制狗竟作大到47.6萬!! 仲要係撐住遮!!

使唔使咁離譜?! 係咪驚人唔知你地作數呀?

維園可容納幾多人?講嚟聽下。

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:44 PM 發表
建制派組成的「守護香港大聯盟」下午在金鐘添馬公園舉行集會,匆匆1小時後結束,大會話有47萬6千人參與。。。

番查歷史,警方在2015年處理民陣集會中,稱添馬公園只可容納1.7萬人,現在建制狗竟作大到47.6萬!! 仲要係撐住遮!!

使唔使咁離譜?! 係咪驚人唔知你地作數呀? ...
我就比較有興趣深圳嗰邊有幾多解放軍囉。

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:44 PM 發表

肯定跟民陣學架姐。

200萬都係咁吹喇 

引用:

200幻都吹得啦!40零萬咪保守囉

多過紅土好多啦

200萬vs 47.6萬。

點計出嚟

只要信不要問,對家都話200幻

一條路都有200萬人,都唔知點解香港700萬人仲咁迫夾

吹吹下就個個當係,最經典梗係200萬人啦

毅進制 你識條春咩

引用:
原帖由 marychin 於 2019-8-17 08:28 PM 發表
一條路都有200萬人,都唔知點解香港700萬人仲咁迫夾
一條路?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]