• 瀏覽: 13,111
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 3p達人 於 2019-8-18 02:12 AM 發表

200萬係遊行人數, 市民不斷流入, 不限於維園.
但添馬只是一個集會, 該處絕無可能容納到咁多人. 
而且1.7萬容量係以前警方說的. 建制狗想今日的我打倒昨日的我? ...
添馬公園我夠去咗啦!有啲朋友都係去一陣就走,人係流動㗎識唔識

引用:
原帖由 bananahk 於 2019-8-18 02:35 PM 發表

早前有c 兄用一個好有趣嘅方法計,港島地面交通癱瘓,只能用地鐵,但地鐵一次可以Y軍幾多人呢?200幻要幾多班車同要幾耐呢?一咁諗就明晒
https://youtu.be/iMcLR4WO2tU

只可容納9萬人的6個足球場,民陣人妖杰話有170萬人參與集會

最好入場登記身份證確認

好似玩緊鋤大D咁..

泛民咪一樣吹,大家鬥吹姐,洗麥認真

科學測量有80萬人,人地話47萬係謙虛

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:44 PM 發表
建制派組成的「守護香港大聯盟」下午在金鐘添馬公園舉行集會,匆匆1小時後結束,大會話有47萬6千人參與。。。

番查歷史,警方在2015年處理民陣集會中,稱添馬公園只可容納1.7萬人,現在建制狗竟作大到47.6萬!! 仲要係撐住遮!!

使唔使咁離譜?! 係咪驚人唔知你地作數呀? ...
一百七十萬咪仲離普

引用:
原帖由 hotman2828 於 2019-8-17 08:23 PM 發表

200幻都吹得啦!40零萬咪保守囉
40零萬比多咗,最多10萬到

如果真有200萬人,成個大嶼山都黑曬

人妖小學雞,識Q計數,一味識吹蕭玩菊花

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-8-17 07:45 PM 發表

飯民狗一樣吹足200萬
有屄200萬,當時我就唔信,講真.......白痴先信。

拍劇既你見到1個人代表一萬架啦。。。

成個美孚新邨都只有一萬人到

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:44 PM 發表
建制派組成的「守護香港大聯盟」下午在金鐘添馬公園舉行集會,匆匆1小時後結束,大會話有47萬6千人參與。。。

番查歷史,警方在2015年處理民陣集會中,稱添馬公園只可容納1.7萬人,現在建制狗竟作大到47.6萬!! 仲要係撐住遮!!

使唔使咁離譜?! 係咪驚人唔知你地作數呀? ...
數學毅進制,幾多任佢計!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]