• 瀏覽: 13,098
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 bananahk 於 2019-8-18 02:35 PM 發表

早前有c 兄用一個好有趣嘅方法計,港島地面交通癱瘓,只能用地鐵,但地鐵一次可以Y軍幾多人呢?200幻要幾多班車同要幾耐呢?一咁諗就明晒
正是

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:44 PM 發表
建制派組成的「守護香港大聯盟」下午在金鐘添馬公園舉行集會,匆匆1小時後結束,大會話有47萬6千人參與。。。

番查歷史,警方在2015年處理民陣集會中,稱添馬公園只可容納1.7萬人,現在建制狗竟作大到47.6萬!! 仲要係撐住遮!!

使唔使咁離譜?! 係咪驚人唔知你地作數呀? ...
民陣吹得,建制唔吹得?你班曱甴行緊嘅係咩民主咩自由先

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:44 PM 發表
建制派組成的「守護香港大聯盟」下午在金鐘添馬公園舉行集會,匆匆1小時後結束,大會話有47萬6千人參與。。。

番查歷史,警方在2015年處理民陣集會中,稱添馬公園只可容納1.7萬人,現在建制狗竟作大到47.6萬!! 仲要係撐住遮!!

有乜所謂,黃狗夠日日講本來有數據講最多得廿三十萬遊行,吹到上一百萬喇

篤數都篤得蠢過人!

引用:

哈哈, 彼此彼此. 泛民建制一樣作大. 樓主平時有冇幫手鬧泛民作大呀?

引用:

今日民陣都會吹過百萬啦,五十步笑百步。

幾多都冇咩所謂,大家由5月開始到依家,支持政府越來越多。支持反修例越來越少。
反睇以前連登先通知,後會做,對上一個星期,只做左3日機場呢個項目,其他取消,呢個係事實,重有3日機場係對上一個星期。
啊!忘記紅土,因為太少人,不提也罷。

引用:

大家咁話 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=478894812668219&id=949516258400594

上次吹大10倍,今次吹大28倍,佢地真係以為香港有咁多蠢人?

818,30萬人維園無限loop

引用:

犯民狗2百萬夠百𠃊痴啦

當遮打公園都可以坐6幻人,軒尼斯道可以有200幻人時,點解添馬公園又唔可以有47萬人呢?

互鬥無賴,笑吓就算!

引用:

我相信有100萬

引用:
原帖由 ho618 於 2019-8-17 08:06 PM 發表
200萬都係咁吹喇 
成個港島人口130萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]