[其他] 高永文好眉好貌,卻原來生沙虱

其實都無人知道個事實,咁點可以咁一口咬定高永文係鳩up呢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-8-18 08:32 PM 發表

高醫生係香港良心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:15 PM 發表

高永文日前出席記者會,說抗爭事件令整個社會受傷,希望香港能夠停止暴力。又更特別說,「大家亦非常關注有一名示威者眼部受到彈珠傷害」。但其後被記者追問後,他又說,他「無意指出這受傷是由哪方面造成」,「我從來無意指出,我亦不知道,這受傷是哪方面造成」云云。。。

未有證據就話傷害由彈珠造成,可見此人不求甚解,更甚者立場偏頗。

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;201 ...
高醫生都唔信,晤通信乞衣白痴仔咩

回覆 引用 TOP

挑,話人拂袖而去,人地講嗰陣你班仆街咪繼續答唔到繼續鬧人係狗,緊係拂袖而去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:15 PM 發表

高永文日前出席記者會,說抗爭事件令整個社會受傷,希望香港能夠停止暴力。又更特別說,「大家亦非常關注有一名示威者眼部受到彈珠傷害」。但其後被記者追問後,他又說,他「無意指出這受傷是由哪方面造成」,「我從來無意指出,我亦不知道,這受傷是哪方面造成」云云。。。

未有證據就話傷害由彈珠造成,可見此人不求甚解,更甚者立場偏頗。

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;201 ...
可惜03沙士你冇死到

回覆 引用 TOP

高醫生係貨真價實香港良心,唔係果啲假狼心4萬

回覆 引用 TOP

有良心的不會攬炒

思念如波一浪浪,常行靜坐念消磨;
持咒觀想來降伏,一念過去是光芒。

悟時頓,非時漸;頓如幻,漸皆夢;
一翻迷惑,清醒一瞬。
醒時何曾頓漸,大日未嘗不普照。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanE 於 2019-8-17 09:25 PM 發表

好眉好貌,將來必青雲直上,爽啊!將來佢睇住前同僚黃醫牲著草,坐監,敗走,爽。
黃醫生 = 何志平?

引用:
原帖由 Artsfan 於 2019-8-19 06:30 AM 發表

黃醫生 = 何志平?
多得很!何止一兩個!

回覆 引用 TOP

引用:

全醫護界都知道曱甴被彈叉所傷,高生認唔住講少少良心話!支持警察拉九哂D曱甴。

回覆 引用 TOP

冇良知嘅人,最後都會有報應

回覆 引用 TOP

返連登啦你老味

回覆 引用 TOP

引用:

人地話彈珠造成,是事實。無證據是誰人射出彈珠是中肯。唔通好似你咁,是非不分咩,泛民就是只懂搬弄是非,是非不分,指鹿為馬的一群。

回覆 引用 TOP

引用:

廢材樓主…………回應下啦!

回覆 引用 TOP

高生點會唔知呀,各大醫院有乜重大事故都要同佢滙報

回覆 引用 TOP

主題標籤 #梁振英 #高永文
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。