• 瀏覽: 11,583
  • 回覆: 159
高永文多暴徒加油,講真相

回覆 引用 TOP

未有證據就話傷害由彈珠造成,可見此人不求甚解,更甚者立場偏頗。

============

呢兩日落雨行雷小心, 又有有力醫學證據係布袋彈傷佢咩! 但因為咁機場已經亂左兩日航班停飛! 旅遊警示滿天飛!

萬一錯左, 旅遊業損失你賠幾多? 樓主你講.
傷者有動物義工背景, 我願意捐$1000比佢.

掉轉錯左你賠$1000捐警丫? 如何?

我會日日問你. 今日8.19

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kc0081332 於 2019-8-18 10:03 AM 發表

一個衝突的晚上,一個站在警署門前巴士站的女孩突然用手捂住眼,血流如注。大隊採訪人員衝上前,趕緊把受傷的鏡頭拍給正在看直播的市民。

女孩轉過頭來,一顆狀似布袋彈的物體,卡在護眼罩上。她在救護人員協助下,脫下眼罩。抗爭者拾起眼罩,也給眼罩拍了照。正常來說,可以說,少女99%是給布袋彈打瞎了。剩餘1%,是手術後她奇蹟恢復了視力。

然而,這個城市有些人,偏偏選擇去不相信自己的眼睛。他們寧願相信,少女給 ...
情深嘅一堆廢話反轉晒喎
5分鐘有線1take過無差佬做嘢喎你點去理解呢?
差人唔係大晒,但一定無得單獨行事諗下啦………
條女最好唔好自殺住,還差人清白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yleric 於 2019-8-19 03:06 PM 發表

高醫生講左彈珠爆眼都幾日啦,
點解全港醫護及接觸過爆眼女既醫護無個人出黎反駁?
我覺得是彈珠還是布袋爆眼,應該成間醫院都通晒天,但點解無人反駁高永文? 好鬼異?好明顯大家心中有數啦! ...
高永文已經比晒樓梯佢哋落台啦
係啲黃人面對唔到事實啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Classico 於 2019-8-19 04:09 PM 發表

有片都唔係證據,我未見過人咁賤
區區有賤人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:15 PM 發表

高永文日前出席記者會,說抗爭事件令整個社會受傷,希望香港能夠停止暴力。又更特別說,「大家亦非常關注有一名示威者眼部受到彈珠傷害」。但其後被記者追問後,他又說,他「無意指出這受傷是由哪方面造成」,「我從來無意指出,我亦不知道,這受傷是哪方面造成」云云。。。

未有證據就話傷害由彈珠造成,可見此人不求甚解,更甚者立場偏頗。

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;201 ...
咁你報咗警未啫?成日發夢見到「黑警」乜乜七七,依家巴閉到連人哋「生沙虱」都知啦,仲唔做嘢,出去批鬥呀,你專家嚟㗎嘛,上乜鬼香討,走出去示威同佔馬路啦!

回覆 引用 TOP

講咗事實真相,叫啲黑甲甴。情何以堪!

回覆 引用 TOP

高永文已講出事實真相.

回覆 引用 TOP

高永文行事正派! 辦事能力高 !令人尊敬!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:15 PM 發表

高永文日前出席記者會,說抗爭事件令整個社會受傷,希望香港能夠停止暴力。又更特別說,「大家亦非常關注有一名示威者眼部受到彈珠傷害」。但其後被記者追問後,他又說,他「無意指出這受傷是由哪方面造成」,「我從來無意指出,我亦不知道,這受傷是哪方面造成」云云。。。

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;201 ...
哦,你即係話埋嗰班反對派議員,嗰啲八大學生,嗰啲出嚟支持遊行嘅人,其實佢地反送中咪一樣係未有證據證明修例等同送中,原來你都知佢地不求甚解,更甚者立場偏頗呀。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]