• 瀏覽: 12,763
  • 回覆: 159
+17
高永文日前出席記者會,說抗爭事件令整個社會受傷,希望香港能夠停止暴力。又更特別說,「大家亦非常關注有一名示威者眼部受到彈珠傷害」。但其後被記者追問後,他又說,他「無意指出這受傷是由哪方面造成」,「我從來無意指出,我亦不知道,這受傷是哪方面造成」云云。。。

未有證據就話傷害由彈珠造成,可見此人不求甚解,更甚者立場偏頗。

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;2015年政改,高永文被市民質疑呃細路,突然發脾氣「講完」,然後拂袖而去;反送中爆發後,高永文被攝得與梁振英這狗賊密會。

再者,冇咩人留意到,原來高永文做咗全國政協委員。

明晒。

一個功利薰心、意圖上位的官員,在這麼一個時勢,埋沒良知,丁點不出奇了。

拿,咪唔啱聽就話人哋點點點囉。

真相係會令某啲人失望。
高醫生講咗啲黑衣人唔想聽嘅事實。
正當黑衣人期望高醫生講出女暴徒中嘅係布袋彈嘅時候,高醫生講出醫護狗都唔敢講嘅事實。
係會令暴徒失望。

完全失去良知

引用:
原帖由 markchan720 於 2019-8-17 07:34 PM 發表
完全失去良知
你話佢無指責黑衣人打傷女子?咁樣係為人厚道,唔係失去良知。

去連登圍爐啦白痴仔.

等咗成個禮拜,幾時有報告

引用:
原帖由 markchan720 於 2019-8-17 07:34 PM 發表
完全失去良知
高永文條仆街做乜要講事實

講事實曱甴梗係唔啱聽架

附件

下載_2.png(71.1 KB)

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:15 PM 發表
高永文日前出席記者會,說抗爭事件令整個社會受傷,希望香港能夠停止暴力。又更特別說,「大家亦非常關注有一名示威者眼部受到彈珠傷害」。但其後被記者追問後,他又說,他「無意指出這受傷是由哪方面造成」,「我從來無意指出,我亦不知道,這受傷是哪方面造成」云云。。。

未有證據就話傷害由彈珠造成,可見此人不求甚解,更甚者立場偏頗。

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;201 ...
唔啱聽就人身攻擊,so sad

自我安慰黃屎永遠不接受別人的一句

示威暴徒出賣香港更加無恥

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-17 07:15 PM 發表

番查資料,2014年反佔中,高永文是第一個現身簽名的問責官員;201 ...
好眉好貌,將來必青雲直上,爽啊!將來佢睇住前同僚黃醫牲著草,坐監,敗走,爽。

引用:
完全失去良知
難道講大話才是良知?曱甴良知!🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]