• 瀏覽: 1,760
  • 回覆: 9

有網友爆料,最近勇武派同反對派完全不和,點解呢?就係因為傳統反對派使用早期嘅「612人道援助金」時,完全唔透明、唔公開、而且完全見唔到效果力度,注水到宜家足有2000萬!究竟D錢去咗邊?係咪有人利用曬群眾去賺D不義錢財?仲有爆料人士指出,佢哋打算夾帶私逃,另起爐灶,成立另外嘅基金會!

唔駛講到出晒面啦

引用:
原帖由 jojohhh 於 2019-8-17 06:48 PM 發表
有網友爆料,最近勇武派同反對派完全不和,點解呢?就係因為傳統反對派使用早期嘅「612人道援助金」時,完全唔透明、唔公開、而且完全見唔到效果力度,注水到宜家足有2000萬!究竟D錢去咗邊?係咪有人利用曬群眾去賺D不義錢財?仲有爆料人士指出,佢哋打算夾帶私逃,另起爐灶,成立另外嘅基金會! ...
你見過人地街站籌款既捐款,會詳細羅列用途咩

引用:
原帖由 McbbChan 於 2019-8-17 08:41 PM 發表

你見過人地街站籌款既捐款,會詳細羅列用途咩
全部係行政費用得唔得?

引用:
原帖由 jojohhh 於 2019-8-17 06:48 PM 發表
有網友爆料,最近勇武派同反對派完全不和,點解呢?就係因為傳統反對派使用早期嘅「612人道援助金」時,完全唔透明、唔公開、而且完全見唔到效果力度,注水到宜家足有2000萬!究竟D錢去咗邊?係咪有人利用曬群眾去賺D不義錢財?仲有爆料人士指出,佢哋打算夾帶私逃,另起爐灶,成立另外嘅基金會! ...
堅? 

64都係咁
為錢反目預左
次次運動過後啲錢都神秘消失
你懂的

關你咩事呀又唔係你d錢
政府幾億幾億咁起d垃圾高鐵又唔見你咁激動

引用:
2000萬……完全唔明咩組織。

註:認為引渡條例係複雜事情。修訂空間有多於壹個方向嘅變數。

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2019-8-17 10:21 PM 發表

全部係行政費用得唔得?
好明顯係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]