• 瀏覽: 24,907
  • 回覆: 309
  • 追帖: 4
+7
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-17 06:14 PM 發表
做會計師,大把錢,梗係去玩下女好過啦
暴徒講會計師你又信,班友係會計師樓做下文員都話自己做會計啦

56 歲人仲咁撚岸尻
唔死都冇撚用

引用:
原帖由 Keydunker 於 2019-8-17 05:35 PM 發表
涉企圖燒元朗警署鐵閘 56歲會計師還押十月再訊
2019-08-16 HKT 16:57
一名男子涉嫌在元朗警署外意圖放火燒鐵閘被捕,在屯門法院提訊。(港台圖片)
一名男子涉嫌在元朗警署外意圖放火燒鐵閘被捕,被控一項企圖縱火罪,在屯門法院提訊。被告暫時毋須答辯,控方申請將案件押後至10月11日再訊,讓警方進一步調查,被告保釋申請被拒,須還柙看管。

56歲姓劉被告報稱任職會計師,控罪指,他昨日在元 ...
年逾半百先嚟做暴徒,不作不死 !

引用:
原帖由 cheung3fung 於 2019-8-17 06:14 PM 發表
會計員同會計師係兩樣野喎,我就唔L信會計師會咁L on 9
好難講嫁師兄,我以前都以為教師、醫生呢啲讀咁多書係明是非既人,點知仲白痴過無咩讀過書既阿婆

報稱任職會計師?任職會計師即係份工俾個名你叫所謂Accountant?
真會計師?邊個學會?

究竟D人係唔信會俾人捉,定係諗住一定會有特赦

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-8-17 06:20 PM 發表
連56歲會計師都忍無可忍,林鄭同黑警真係搞到香港人好㷫
我唔係香港人呀?大部份香港人(白痴盲撐除外)呢兩個月畀班暴徒搞到好撚好撚好撚㷫(重要嘅嘢要講三次)!!!

抵死

老曱甴

中五奴才佔港 香港唔岩高智慧人士 會計師咁有能力好走拉

真係會計師
梁耀忠個契弟都話係會計師啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]