• 瀏覽: 24,950
  • 回覆: 309
  • 追帖: 4
+7
56咁勇猛?

引用:
原帖由 Keydunker 於 2019-8-17 05:35 PM 發表
涉企圖燒元朗警署鐵閘 56歲會計師還押十月再訊
2019-08-16 HKT 16:57
一名男子涉嫌在元朗警署外意圖放火燒鐵閘被捕,在屯門法院提訊。(港台圖片)
一名男子涉嫌在元朗警署外意圖放火燒鐵閘被捕,被控一項企圖縱火罪,在屯門法院提訊。被告暫時毋須答辯,控方申請將案件押後至10月11日再訊,讓警方進一步調查,被告保釋申請被拒,須還柙看管。

56歲姓劉被告報稱任職會計師,控罪指,他昨日在元 ...
臨退休都要準備過精彩人生

好好哋一個會計師
一上連登變白痴

引用:
原帖由 janelam 於 2019-8-17 05:37 PM 發表
56歲年輕人!😂暴徒曱甴!
笑Q屎,人老心不老的曱甴暴徒,
咁好衝勁玩放火拋番兩個月先啦!😂

嗰D黃曱甴媽媽又話:哎吔做乜又咁對待個56歲後「生仔架」你哋班差人佢手無寸鐵.市民連一般和平點火嘅權利都冇. 咁全香港買火𡡤嘅人都拉啦

其實有好多精神病

引用:
原帖由 浪人1997 於 2019-8-17 09:15 PM 發表
嗰D黃曱甴媽媽又話:哎吔做乜又咁對待個56歲後「生仔架」你哋班差人佢手無寸鐵.市民連一般和平點火嘅權利都冇. 咁全香港買火𡡤嘅人都拉啦 ...
「佢老母就係」話鬼節燒衣都唔畀咩?

支持班"學生" "青年人"喎

引用:
原帖由 janelam 於 2019-8-17 05:37 PM 發表
56歲年輕人!😂暴徒曱甴!
黃絲唔一定係年輕人嫁

會計師係專業人士,新高糧準三餐不憂都要行出來反送中,可見送中條例危害有幾大 818企出黎支持香港

成50幾歲人 仲做埋Don9嘢...

無論最後你件死曱甴入唔入到罪都好. 起碼坐番2個月受下先啦死

何必呢

會計屍
坐番幾年先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]