• 瀏覽: 16,322
  • 回覆: 61
+7
陳美齡話佢也有留意香港的反修例運動
質疑被射爆眼的女傷者究竟是否被警察的布袋彈所傷!
她說本來相信該名女傷者是被警察射爆眼,但後來從第二條新聞片段的角度看,見有年輕示威者發射鋼珠,而且警方的射程範圍不足以布袋彈傷人。陳美齡反問該名女傷者為何不報警,希望對方能說出真相。

黃C豬隊友快d出來向女暴徒道歉啦
你搞到人地眼盲了

佢咁講曱甴會好傷心
警察明明係邪惡軸心
靚女係唔會屙屎放屁
一定係差佬玩彈珠仲要落埋西搞到識轉彎做成!

本人根據蘋果日報報導分析証實,女示威者是被豬大腸所傷.

其實邊個做成好閒,在搞革命來說,少一隻眼係小事一樁。

陳美齡有沒有譴責造假媒體啊?

陳美齡又等批鬥

引用:
原帖由 農場紅色馬 於 2019-8-17 02:28 PM 發表
陳美齡又等批鬥
已經批鬥緊佢啦
但佢係日本,廢青咩都做唔到

點解覺得佢偏黃呢?

引用:
原帖由 急焦滴滴樹根 於 2019-8-17 07:28 AM 發表
她說本來相信該名女傷者是被警察射爆眼,但後來從第二條新聞片段的角度看,見有年輕示威者發射鋼珠,而且警方的射程範圍不足以布袋彈傷人。陳美齡反問該名女傷者為何不報警,希望對方能說出真相。

你搞到人地眼盲了 ...
如果 警察在 警局 射彈中眼, 冇咩可能 射爆眼罩。

黃人咁快收皮

丫!賣港婦孺成日唱衰香港,但估唔到距今次講番的人話!

引用:
原帖由 sixpence 於 2019-8-17 03:49 PM 發表
黃人咁快收皮
大話仲要講幾耐呢?

引用:
原帖由 急焦滴滴樹根 於 2019-8-17 07:28 AM 發表

你搞到人地眼盲了 ...
你個標題好似有問題啵

改下啦

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-8-17 12:10 PM 發表
其實邊個做成好閒,在搞革命來說,少一隻眼係小事一樁。
very funny reply

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]