• 瀏覽: 13,715
  • 回覆: 72
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-8-16 05:20 PM 發表
點解佢地走得咁急呀?
民陣聽日又搞事!!on9參與者俾人強姦非禮打傷打死唔好怨人

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-8-16 05:34 PM 發表

可以派特務捉毛婆嗎?👻
策動亂港者,雖遠必誅!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-8-16 05:54 PM 發表

成班叫人衝, 自己縮, 可能聞到棺材香, 暗地裡已割蓆
幕後推手有晒後路!!推on9佬on9婆上街遊行拆圍欄掟磚射死光圍毆⋯搞亂香港搞死香港!!

走得好急咩?唔係好奈之前已經宣布咗咩?

叫人衝,自己鬆  

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-17 04:38 PM 發表
走得好急咩?唔係好奈之前已經宣布咗咩?
自己鋪定路就吹鷄搞事,意圖置身事外?

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-8-17 12:24 PM 發表
預示了未來幾天示威者的結局

1. 美德法國元首突然同時關注香港局勢,對中共作出手下留情呼籲, 侵侵更名明言 : 希望中央人道對待香港 .看來中央已知會各國將會對香港採取行動,此舉可避免美/各國藉口不知情而 軍事介入

2. 中央對香港由帶有顏色革命特徵, 升格為帶有恐怖主義 ,上昇至國家層面 而不是特區事務 自行處理, 加上前天特首於記者會欲言又止欲哭無淚無可奈何的表情 ,應已知悉中央對香港整個 ...
中央要時間鋪墊, 先放風會, 再調兵比美國見到, 成萬個武警,點會出左黎又唔做番d野
睇下 0818仲有幾多唔知死既傻仔

引用:
原帖由 054D 於 2019-8-17 04:46 PM 發表

自己鋪定路就吹鷄搞事,意圖置身事外?
標題錯誤
預謀唔係急

佢地嘅價值是留系度,攪攪陣,河童,留學聰,有咁嘅號召力遠程遙控嗎?

班曱甴依家四處擺生果街站唯生!肥佬真係似走數,有汗出,冇糧出,慘慘!

黑旋風一出

引用:
原帖由 ho618 於 2019-8-16 05:23 PM 發表
最好唔好比佢番黎
威脅國家安全,列入不受歡迎人物,拒絶入境香港.

可唔可以通緝?

引用:
原帖由 cwwan 於 2019-8-17 07:23 PM 發表

威脅國家安全,列入不受歡迎人物,拒絶入境香港.
係就正呀

機場停咗兩日,開番後班友第二日便卽走。
羅冠葸重卽晚閃

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]