• 瀏覽: 62,388
  • 回覆: 392
  • 追帖: 3
+36
央視報道,國泰航空行政總裁何杲辭職,由鄧健榮接任。...

央視報道,國泰航空行政總裁何杲辭職,由鄧健榮接任。

呢壇嘢,真係越夜越精采,繼續有好戲上演,不過奇怪,點解會由央視先報道?

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/instant/5d567182e60383fe4847533d/央視國泰航空行政總裁何杲辭職-由鄧健榮接任

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

國泰已經轉手

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2019-8-16 05:15 PM 發表
國泰可能已經轉手
立秋之後...秋決?

跪見民航局時,居然係太古主席而非國泰CEO,應該早有綠緣機。

管到失控,班人鍾意點都得,對公司無任何好處。

提示: 違規內容已被屏蔽
據聞..國泰航空第二大股東是中國國航

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-8-16 05:16 PM 發表
跪見民航局時,居然係太古主席而非國泰CEO,應該早有綠緣機。

管到失控,班人鍾意點都得,對公司無任何好處。
阿爺可能根本直情都唔想同因航傾都唔定。

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-8-16 05:16 PM 發表

立秋之後...秋決?
已經立咗秋!
即係星期日開始秋決

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-8-16 05:18 PM 發表
的確係,但二佬一向都唔會有絕對話語權,尤其對英國人嚟講,相信阿爺直接同最大嗰個傾,真係已非比尋常。

共慘派真可怕

國泰炒幾隻曱甴交差只係治標不治本,下次暴動將會更加勇武。香港20年繁殖左差不多100幻隻曱甴,再過20年會幾何級數增加,不可不防,一定要向曱甴竇落毒藥清剿。

凖備打曱甴!

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-8-16 05:18 PM 發表
唔使據聞,國航有不到30%股權

阿爺的「三辣招」,你估喺流嘅咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]