• 瀏覽: 16,835
  • 回覆: 28
功成名就,全身而退,確實聰明啊。還可以說成是在外面為了自由事業努力,到時候裡應外合,推翻政府。連登人應該會信吧。

引用:
原帖由 李白想靜靜 於 2019-8-15 05:28 PM 發表
羅冠聰同佢條女袁嘉蔚一齊飛咗去美國,呼吸緊美國民主自由嘅空氣,宜家仲去咗耶魯大學進修,你哋班傻仔埋喺度繼續努力囖,唔該多吸啲催淚彈喔,一個二個仲以為自己好巴弊咁,日日喺度集會光復香港,系啊,香港等住你哋救啊,睇下人哋羅冠聰幾醒目喇,動盪時代哏系走先啦,佢自己fb都話齋喇,12個鐘嘅時差令佢無辦法第一手緊貼香港時事脈搏,經常一覺醒來就訊息滿滿,要重頭翻看,但系人哋就話你知,有事記得行出黎喔,系啊,反 ...
講得好!

哈哈!讓大家不讀書,自己跑去美國讀書!!!哈哈哈

網上名言
He is going to Yale and you are going to jail

人地擺到明係和理非, 同勇武邊度行得埋.

只係佢地好虛偽咁話不切割等班勇武搞事逼政府之嘛. 宜家見勢色唔對咪走人.

不過都係死蠢. 搵勇武逼到政府既咩?

佢都坐咗監
算係對香港嘅民主運動付出咗

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-15 08:36 PM 發表
佢都坐咗監
算係對香港嘅民主運動付出咗
咁唔係應該繼續付出咩?點解反而係叫人衝自己鬆

引用:
原帖由 秋意撩人 於 2019-8-15 08:52 PM 發表

咁唔係應該繼續付出咩?點解反而係叫人衝自己鬆
唔同階段,唔同崗位啩

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-15 08:59 PM 發表

唔同階段,唔同崗位啩
咁呢個崗位都唔錯喎,炮灰先行,運動失敗自己就安全係美國,成功又可以返香港收人血饅頭
果然精明人士,同班耳屎唔同

引用:
原帖由 秋意撩人 於 2019-8-15 09:06 PM 發表

咁呢個崗位都唔錯喎,炮灰先行,運動失敗自己就安全係美國,成功又可以返香港收人血饅頭
果然精明人士,同班耳屎唔同
常態啫
總有些崗位比較好做
有些位置比較困難

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-8-15 09:23 PM 發表

常態啫
總有些崗位比較好做
有些位置比較困難
咁真係要引用一句
He is going to Yale and you are going to jail

引用:
原帖由 秋意撩人 於 2019-8-15 09:26 PM 發表

咁真係要引用一句
He has been to jail. He paid the price.

引用:
原帖由 李白想靜靜 於 2019-8-15 05:28 PM 發表
羅冠聰同佢條女袁嘉蔚一齊飛咗去美國,呼吸緊美國民主自由嘅空氣,宜家仲去咗耶魯大學進修,你哋班傻仔埋喺度繼續努力囖,唔該多吸啲催淚彈喔,一個二個仲以為自己好巴弊咁,日日喺度集會光復香港,系啊,香港等住你哋救啊,睇下人哋羅冠聰幾醒目喇,動盪時代哏系走先啦,佢自己fb都話齋喇,12個鐘嘅時差令佢無辦法第一手緊貼香港時事脈搏,經常一覺醒來就訊息滿滿,要重頭翻看,但系人哋就話你知,有事記得行出黎喔,系啊,反 ...
呢個羅X衝屋企D人死能哂所以着草去狗閪美國

民主自由 強姦無罪 大家努力去衝呀 下個到你

主題標籤 #羅冠聰
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]