• 瀏覽: 5,012
  • 回覆: 53
引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-8-15 10:36 AM 發表
本土保安員英勇保護本土青少年示威者
無常識架?
保安人員許可證係警務處申請架....咁叻...自辦吖

引用:
原帖由 SK2015 於 2019-8-15 10:39 AM 發表
on9管理員 等拉
on 9 黑警,侮商場管理員喝退

嘜人入商場,唔攪事,直行直過,當無事發生。但你著哂制服入嚟,要同老細交待,做多好多野,做人通氣啲啦!唔歡迎你唔係無原因!檢討下啦!

幫兇

引用:
原帖由 Kinhareey 於 2019-8-15 10:36 AM 發表
大埔示威者退入商場 職員拒警進入被指涉阻差辦公

數十人於大埔警署附近燒衣,期間聚集人士與警員對峙,並隔住馬路指罵警員,之後防暴警員從其他方向上前,試圖包抄聚集人士。

聚集人士退入大埔超級城,商場職員拒絕警員進入,有警員指職員涉嫌阻差辦公,個別警員情緒激動,大聲呼喝職員,需要由其他警員勸止及拉走,商場職員未有理會,警員隨後離開商場範圍,並截查附近其他在場人士。

話人阻差辦工又唔拉人 ...
一班垃圾暴徒

引用:
原帖由 贏咗有雞食 於 2019-8-15 11:37 AM 發表
要唔要阿sir拉隊守佢傷場各門口,全部入內嘅人要查身份証,慢慢查話之你條人龍幾長,d客唔等去第二度消費唔係阿sir責任。
同佢確保傷場顧客人身安全, 慢慢查係必需的

引用:
原帖由 Kinhareey 於 2019-8-15 10:36 AM 發表
大埔示威者退入商場 職員拒警進入被指涉阻差辦公

數十人於大埔警署附近燒衣,期間聚集人士與警員對峙,並隔住馬路指罵警員,之後防暴警員從其他方向上前,試圖包抄聚集人士。

聚集人士退入大埔超級城,商場職員拒絕警員進入,有警員指職員涉嫌阻差辦公,個別警員情緒激動,大聲呼喝職員,需要由其他警員勸止及拉走,商場職員未有理會,警員隨後離開商場範圍,並截查附近其他在場人士。

話人阻差辦工又唔拉人 ...
入你又吊,唔入你又吊。。。。真係球證都係球員,想輸都難

引用:
原帖由 火爆判官 於 2019-8-15 02:05 PM 發表

下次打劫完金鋪, 可以退入大埔超級城, 有保安幫手把風, 慢慢分錢

下次有大鑊嘢,差佬唔到就好笑
好好袋好d錢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]