• 瀏覽: 28,258
  • 回覆: 246
  • 追帖: 4
+17
對於未有實質證據便聯手抗議,是政治取態還是對受害少女的關心?警員受傷怎麼你們不出來對暴徒作出抗議呢?作為專業的醫護人員是站在道德上的高地惺惺作態去抹黑警隊吧?

附件

20190815_4cb6d7ae2f43a441ab96RYeP9ECNQ84D.jpg(125.55 KB)

別人為甚麼會尊重專業人士,是因為專業人士會以他們在該範疇的特有知識、經驗提供客觀、理性的見解助大眾釐清疑惑,而不是因為你們穿了那套制服,大眾便要服從你們的欠缺理據的主觀認知。

佢地係一堆泯滅良心、政治入心入肺的冷血醫護,為掩飾真相達政治目的,有乜做唔出??🤷‍♀️

他的眼誰負責?

香港醫護就是畜生!!!

班曱甴頭可能仲諗緊劇本點寫

引用:
原帖由 直線國國王 於 2019-8-15 08:39 AM 發表
別人為甚麼會尊重專業人士,是因為專業人士會以他們在該範疇的特有知識、經驗提供客觀、理性的見解助大眾釐清疑惑,而不是因為你們穿了那套制服,大眾便要服從你們的欠缺理據的主觀認知。 ...
為市民服務的專業人士淪為被暴徒利用的政治工具,可悲。

實在吾明呢D護士又好,市民又好,只會話警察亂開淚彈槍,而吾去追究誰人在街攪事,警察先會出動!

呢位市民真係有心! 洗咁多錢講出大家心聲

因為係豬🐷隊友做,公道點,警方都要求事主報警喇。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-8-15 08:53 AM 發表

為市民服務的專業人士淪為被暴徒利用的政治工具,可悲。
他們那套制服本應代表專業、客觀;他們羞辱了那套制服。

引用:
原帖由 和妳飛 於 2019-8-15 08:51 AM 發表
班曱甴頭可能仲諗緊劇本點寫
諗咁耐,3000萬其實都係少~始終係一隻眼,仲咁後生~起碼1億先至收貨~👻👈

引用:
原帖由 maskedrider2158 於 2019-8-15 08:56 AM 發表
實在吾明呢D護士又好,市民又好,只會話警察亂開淚彈槍,而吾去追究誰人在街攪事,警察先會出動!
所以面對工作是否應政治中立呢?

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-8-15 07:57 AM 發表
對於未有實質證據便聯手抗議,是政治取態還是對受害少女的關心?警員受傷怎麼你們不出來對暴徒作出抗議呢?作為專業的醫護人員是站在道德上的高地惺惺作態去抹黑警隊吧? ...
呢班所謂既醫護人員,一半係受人錢財,一半係盲閪閪趁熱鬧。

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-8-15 09:13 AM 發表

呢班所謂既醫護人員,一半係受人錢財,一半係盲閪閪趁熱鬧。
大嗰D位收$就梗啦,再由大挑撥D細,事半功倍,大台確係有D腦💪👻

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-8-15 08:44 AM 發表
佢地係一堆泯滅良心、政治入心入肺的冷血醫護,為掩飾真相達政治目的,有乜做唔出??🤷‍♀️
作為醫療人員竟然走去支持暴徒,可見呢班人既人格幾卑劣,如果班友睇個病人唔順眼,可能故意制造“意外”都唔奇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]