• 瀏覽: 2,039
  • 回覆: 21
+2
香港成功攬炒無差別杏+橙👍
係就快,最怕你唔出咋,睇下邊個死快啲,既然香港喺所有大陸人口中都甘唔重要,講到係香港靠大陸,包括呢度甘多傻仔都甘認為,攬炒吧!大陸近40年嘅努力會完全白費

莢女皇你個pok kai玩L夠未???你個pok kai整左2件MI6pok kai系香港搞搞震??

吊,快撚啲黍取代香港警察

英女皇~ISIS系你條八婆叫自己情報局砌出黎搞老美架???個名甘似既??

Secret Intelligence Service簡稱SIS~

聼聞英女皇叫件MI6收買左千個內地人來港燒police!!!!

邊L個內地人黎呢度放火燒police呀??你地同ISIS & MI6掛勾啦!!!

特柒9你兩條pok kai系MI6軍情六處既人!!!系英女皇用既人!!!

有種好強烈感覺,香港呢兩日會有大事發生,有種恐懼感 。希望香港平安渡過。

引用:
原帖由 Northill 於 2019-8-18 02:38 AM 發表
有種好強烈感覺,香港呢兩日會有大事發生,有種恐懼感 。希望香港平安渡過。
x2

引用:
原帖由 邦之星 於 2019-8-18 02:38 AM 發表

x2
平和是福,希望搞事人適可而止。

引用:
原帖由 Northill 於 2019-8-18 02:38 AM 發表
睇下支卦第一句講咩??

有一軍人身帶弓 只言我是白頭翁
東邊門裡伏金劍 勇士後門入帝宮

你張德江同小明兩個pok kai狗官竟然勾結英女皇MI6軍情六處既pok kai黎反中???

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-18 02:40 AM 發表

睇下支卦第一句講咩??

有一軍人身帶弓 只言我是白頭翁
東邊門裡伏金劍 勇士後門入帝宮
㸃解你成日咁得閒?唔使瞓?

中聯辦民建聯你班pok kai想死呀??勾結英女皇做漢奸走狗??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]