• 瀏覽: 15,880
  • 回覆: 161
  • 追帖: 2
+9
而家好多地方有免費驗眼,樓主唔洗咁怕醜人地唔會食左你既

up乜柒

作文作得愈嚟愈低能

再嘈,下次要你除褲道歉

樓主竟然可以是非黑白顛倒到甘???

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-8-14 11:15 PM 發表

卑鄙無恥何君堯。機場被打的所謂旅客是當日揸𠝹刀想殺人的藍衫同黨,何君堯手下。
係人都知係你攪出黎做場戲啦。
今次俾左幾多錢呢條扮受傷無辜被害的旅客呀? 肉金幾錢呀? 臭屎忽,何君堯。

來港目的是為了做演員收錢,旅客。我呸。

看到你被綁後,面上表現毫不反抗,面不改容,滿足的表情,錢終於得手啦。你與當日揸𠝹刀恐嚇持攻擊性武器的𠝹刀男是同一同黨。

警察,持攻擊性武器的同黨呀,仲唔拉人?  報 ...
連登係你幫PK嘅一言堂,香討先代表真正民意,所以你可以去死啦

曱甴盲架,你呢D更加令人覺得你地可恥,收手啦

不如話從頭到尾都係北京演藝學院既畢業作品,連林鄭、習大都係假架

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2019-8-15 01:20 PM 發表
而家好多地方有免費驗眼,樓主唔洗咁怕醜人地唔會食左你既
曱甴冇得驗

都唔同樣

引用:
原帖由 ATA6038 於 2019-8-15 09:50 AM 發表

又想柒多次
這麼有趣。。。

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-8-14 11:15 PM 發表

卑鄙無恥何君堯。機場被打的所謂旅客是當日揸𠝹刀想殺人的藍衫同黨,何君堯手下。
係人都知係你攪出黎做場戲啦。
今次俾左幾多錢呢條扮受傷無辜被害的旅客呀? 肉金幾錢呀? 臭屎忽,何君堯。

來港目的是為了做演員收錢,旅客。我呸。

看到你被綁後,面上表現毫不反抗,面不改容,滿足的表情,錢終於得手啦。你與當日揸𠝹刀恐嚇持攻擊性武器的𠝹刀男是同一同黨。

警察,持攻擊性武器的同黨呀,仲唔拉人? 報 ...
樓主如果你係眼睛有問題快啲驗眼睇眼料啦,如果你係眼睛冇問題但係個腦有問題,就快啲睇精神科啦。
但如果你係眼睛同精神都有問題快撚啲投胎啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]