• 瀏覽: 40,574
  • 回覆: 254
  • 追帖: 3
+12
勿人面識別唔係最好保障自己咩,佢地驚私隠,又驚知料比大陸,咁佢地呢班人咪考慮一下唔好換新身分證同回郷証,要換就無晒私隱🤣

我上個月去日本富士喼樂園玩,人地就係用人面識別系統的,又唔見你d人有意見!

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:38 PM 發表
在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱問題,今晚(14日)一度有人包圍社區會堂,至晚上10時現場

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190814/photo/bkn-20190814221712495-0814_00822_001_01b.jpg?20190814222857

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱 ...
咁猛喪屍遍地,唔知幾時開花呢!

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-15 12:09 AM 發表
曱甴仔死左大佬之後開始六神無主, 晚晚四周圍躝屍
可能圍上癮

有心起你底大堂cam都有錄影啦!看更人手抄你又得,拆晒所有cam去保私隱嘛!on9

引用:
原帖由 領導班孑 於 2019-8-14 10:47 PM 發表
私人屋苑執行家法
警察無必要介入
私苑當然私片啦

曱甴去到邊破壞到邊

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 11:06 PM 發表

被人扔燃燒彈唔好報警呀"假街坊/真甲甴"們
呢句得

外區街坊又出動

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2019-8-14 11:17 PM 發表

樓主想問,藍絲有沒有能力可以動員到咁多人?!一來不可以,一出來就當係白衣人。
動員做非法行為有什麼了不起?

以前乜仔之虎、乜房、乜興、一call都幾佰靚,有乜咁威,最終咪又係入晒冊!

以前用call機、大哥大,以家用telegram咁解啫, 傻L出黎狗叫,之後咪又係散!

蘋果問佢攞Face ID就得,屋苑出入安全就唔得

香港好快變落後罪惡城市

沙田友咁支持暴徒 咁暴徒日日係沙田就好啦

同逃犯條例一樣,係罪犯至驚呢D野,你出得街行,乜撚野私穩吖,歐美一早就有啦,一班罪犯智障人士

沙田街坊埋位~Action

引用:
原帖由 shi410 於 2019-8-15 07:44 AM 發表
我上個月去日本富士喼樂園玩,人地就係用人面識別系統的,又唔見你d人有意見!
係,其實好多主題公園都有,班傻仔見識少,大驚小怪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]