[國際新聞評論] 沙田第一城300人聚集部分人佔據馬路

圍啦圍啦,人夠多夠惡第日管理費都唔駛交了……

熱賣及精選
死唔斷氣,要連根拔起。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-8-15 12:11 AM 發表

圍啦圍啦,人夠多夠惡第日管理費都唔駛交了……
咁佢哋又玩唔起呢樣喎,唔交管理費佢哋咪食自己囉,到時電梯又冇,垃圾又無人清,公眾設施壞咗又無人維修,保安又冇,大廈自出自入,好似冇掩雞籠咁囉,冇嘢嘎。

回覆 引用 TOP

香港應該立例超過50人包圍其他人作恐嚇咩要解釋呀要交代呀要放人呀一類行為刑事化,即拉即坐監,終生監禁。

終於都搞恆基了

魚拉突! 啪啪啪!

魚拉突! 啪啪啪!

魚拉突! 啪啪啪!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JETSO500 於 2019-8-14 11:12 PM 發表

你想黃定黑贏先?
同歸於盡就最好

回覆 引用 TOP

再嘈揾第一城鎖車隊出動,鎖哂你地班曱甴!

回覆 引用 TOP

搞乜野
黑社會都無你地咁威威

回覆 引用 TOP

總之而家乜都圍,
香港人點佩有民主,
刁民成街都係,
業主投票咪得,
成日靠大聲同圍,
癡哂綫!

回覆 引用 TOP

鬼節

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Igglepiggle 於 2019-8-14 10:53 PM 發表

不破不立。
先破後成

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-14 22:44 發表

第一城街坊??
一班遊魂野鬼

人面識別是擋不住的,現在出入境所有關口都已取像了,你去換身份證都已有你信息。大家是跑不掉的!

第一鬼城果然黃人集中地

回覆 引用 TOP

最好用刀互片

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。