[國際新聞評論] 沙田第一城300人聚集部分人佔據馬路

民陣黑衣暴徒重衰過塔利班!

可笑!民主選舉產生的立法會,不如一群上街的示威者,是放棄民主嗎?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我諗正常有智慧既人,係唔會夜晚on99企係街度唔知做咩咁,為咩呢?我不如係屋企睇下電視好過,可以問得出你呢條問題,你唔該去返連登圍爐打j自hi,真係拉低晒呢度各位的智慧

回覆 引用 TOP

有一班街坊尾班車之前會搭車返屋企。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2019-8-14 11:17 PM 發表

樓主想問,藍絲有沒有能力可以動員到咁多人?!一來不可以,一出來就當係白衣人。
釜底抽薪中
中國香港人保護不了中國香港
就由祖國來守護吧

"香港"再唔立23條或國安法等如迫中立市民反政府!
日日新聞睇到反中港亂港垃圾影嚮市民日常生活,
但廢港政府/警方無力處理?
點解正常市民要忍受哩班港獨垃圾? 2013年

回覆 引用 TOP

佢地甘鍾意扮街坊,今次有冇出紙版假人呀?

ASS POON

回覆 引用 TOP

千祈唔好報警呀,自己屋苑事自己搞掂

日日好似啲小朋友咁玩,佢地唔厭,睇果班人都厭,收手做正經事啦

邊個話要安裝人面識別系統㗎,若果是業主提出,就全體業主投票決定囉,少數服從多數,若果咁都唔做,學乜人講民主。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開平 於 2019-8-14 10:50 PM 發表

點解佢地可以咁無聊?真係果句,食飽飯冇屎屙
曱甴自從昨晚得罪14億中國人之後
終於感受到滅亡嘅先兆⋯⋯

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:38 PM 發表

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱問題,今晚(14日)一度有人包圍社區會堂,至晚上10時現場

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190814/photo/bkn-20190814221712495-0814_00822_001_01b.jpg?20190814222857

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱 ...
為左私隱,拆左沙田第一城就最安全啦,黎曱甴大行動,光復第一城。

經過機場事件後, 尼d小事, 由得佢地訓街訓天光!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2019-8-14 11:43 PM 發表

终於等到哩一刻

"香港"再唔立23條或國安法等如迫中立市民反政府!
日日新聞睇到反中港亂港垃圾影嚮市民日常生活,
但廢港政府/警方無力處理?
點解正常市民要忍受哩班港獨垃圾? 2013年

回覆 引用 TOP

曱甴仔死左大佬之後開始六神無主, 晚晚四周圍躝屍

引用:
原帖由 estateman 於 2019-8-14 11:43 PM 發表

自由神絕對有足够能力入境圍爆毛婆,李佬味,黎痴英,妓協D竇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。