• 瀏覽: 40,518
  • 回覆: 254
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 angux123123 於 2019-8-14 10:42 PM 發表
唔好報警 真假居民片完一輪 直接call 黑白車
差佬無搜令,唔入得去查案喎

街坊企天光吧!到時早上[真,街坊]出來前好走了

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-8-14 11:01 PM 發表

被人扔燃燒彈唔好報警呀"假街坊/真甲甴"們

第一城黃屍票倉.....有九佢地自己內哄......今次真係黃黑大混戰......希望兩邊人馬都唔好報警

歡迎轉貼

引用:
原帖由 炎夏濃濃的採購 於 2019-8-14 11:11 PM 發表
打柒佢地
你想黃定黑贏先?

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-8-14 11:01 PM 發表

阿腥,搜查令同查案好大分別架,比心機讀書啦。

一班傻西

美麗風景線,沙田第一城寨

最緊要唔好報警

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:38 PM 發表
在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱問題,今晚(14日)一度有人包圍社區會堂,至晚上10時現場

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190814/photo/bkn-20190814221712495-0814_00822_001_01b.jpg?20190814222857

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱 ...
樓主想問,藍絲有沒有能力可以動員到咁多人?!一來不可以,一出來就當係白衣人。

宜家有事無事於哂馬 依啲唔係黑社會叫乜野?

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2019-8-14 11:17 PM 發表

樓主想問,藍絲有沒有能力可以動員到咁多人?!一來不可以,一出來就當係白衣人。
藍絲唔會去做犯法既事,更新唔會無所事事聯群結黨四處破壞,欺凌,連登廢青既專長,藍絲唔會同你地爭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]