• 瀏覽: 40,556
  • 回覆: 254
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 snooboy 於 2019-8-14 11:01 PM 發表

差佬無搜令,唔入得去查案喎

你認真無知
有人報警
警察無搜查令
又入吾入得啊

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:38 PM 發表
在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱問題,今晚(14日)一度有人包圍社區會堂,至晚上10時現場

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190814/photo/bkn-20190814221712495-0814_00822_001_01b.jpg?20190814222857

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱 ...
x2

引用:
原帖由 dashhk 於 2019-8-15 08:48 AM 發表
是真街訪,業主

他們反管理公司,同政治無關
管理公司好似係屬於新世界高層。

引用:
原帖由 eltonleung 於 2019-8-14 11:39 PM 發表
日日好似啲小朋友咁玩,佢地唔厭,睇果班人都厭,收手做正經事啦
臨時演員齋企每晩1000

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:49 PM 發表

好撚驚?
全中國香港有邊度係警察入唔到去?
講黎聽下丫
軍營

引用:
原帖由 領導班孑 於 2019-8-14 10:47 PM 發表
私人屋苑執行家法
警察無必要介入
check緊地契,但律師樓收左工,要等天日

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:38 PM 發表
在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱問題,今晚(14日)一度有人包圍社區會堂,至晚上10時現場

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190814/photo/bkn-20190814221712495-0814_00822_001_01b.jpg?20190814222857

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱 ...
啱啦,無報警,咪無警察。都無案。

自己搞掂,反正咁大,又係私家地方,私家馬路。

圍管理處,打管理員,打爆D機,放火未,掟爛玻璃窗未,佔領管理處,燒死管理處D人 等等

先互片,後搵消防,再揾食環署。
不用,更不要  揾警察。

呢班人又無9聊,人面識別系統有左好多年啦,你行出街跟本就四圍都有,你又無犯法怕咩啫,除非你係呢班黑衣人示威者嘅一份子

引用:
原帖由 都沒有 於 2019-8-14 11:24 PM 發表
有一班街坊尾班車之前會搭車返屋企。
仲要唔識路問人邊度搭車同d車去邊度,拎完飯盒出埋糧番去等霞姨電話啦街坊,演員

死曱甴/
煩過撚/

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-8-15 09:13 AM 發表

管理公司好似係屬於新世界高層。
問題在於

引入人面系統後
同時炒晒保安員

未來變成2保安管理全部大廈

當然成本小了
高層有薪金加
減管理費免問
系統安裝費業主負責

咁大個區內建設又要動用公費會冇經過法團投票通過?用少少腦啦唔該,一係就無聊曱甴走去指手劃腳人地區內事,一係就所謂居民平時法團開會唔撚理,唔運用自已權益,過後就嘈

引用:

強烈要求將所有漢奸曱甴驅逐出境

引用:
原帖由 煙hai 於 2019-8-14 11:27 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=cBiKtfrKNXQ
佢真係越嚟越嚴重,講野一舊舊,可能一種,呀唔係係三種,一種可能性,又可能三種,你講乜9?d葯食晒要盡快番去覆診先得嘞,乖啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]