• 瀏覽: 20,541
  • 回覆: 125
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-15 09:23 PM 發表

董伯伯果時連youtube都未出現, 國內又未經濟起飛, 香港有人材有資金, 認真搞創科一定有路數
依家再搞, 遲了
董建華眼高手低好大喜功,最終都喺敗喺李+x手

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2019-8-15 09:07 AM 發表

游雞的媽媽?
🤣游雞還錢未

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2019-8-15 20:53 發表
其實我好希望佢地搞得成,希望佢地入到澳門境,再非法集會比人拉埋 ,然後改告佢地危害國家安全,一次過可以小一百幾十隻曱甴.
但澳門比唔比佢地入境又係一個問題
再講佢地係北角都唔敢落車,到時濠江大爺門係碼頭接船,佢哋連海關都未出已經上番船番來了

不過呢d咁膠既行動好可能係d大判諗出來,呃q班傻仔話澳門一日遊包食包住包船飛,其實想送佢地一程,等佢哋比人拉左,尾數裝備錢就自己袋晒 ...
不如一到關口,見到標語,就拉!

唔駛危害澳門,又可以拉人!

但仲坐船?貪豪華咩?

澳門有國安法23條!唔怕死就即管攪

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-8-15 05:20 AM 發表

澳門有23條
咁要鼓勵班曱甴快d去了

引用:
原帖由 Peiian 於 2019-8-15 21:15 發表

講得啱
澳門警察無你地香港警察咁溫文爾雅,要砌你,你真係有口難辯。

仲有呀。 班死乞衣吾好坐船過嚟呀,turbojet,cotaijet都一定係親中架。
特別係前者,咁7威,咪坐船過嚟,港豬澳車都吾好坐呀,行路或游水啦。死癈青 ...
2019 FIBA中國籃球世界盃,3分絕世好波!

法國網球公開賽,超強優雅反擊!

2020東京奧運 / 2022北京冬奧絕世靚抽!

睇佢地點死去澳門!

儲定錢買限量版錶紀念班廢青失敗!

澳門居民話已經準備好好招呼佢地

入到境先講啦

澳門人。連澳門都知香港多硬膠黑衣。

澳門無黃色洗腦毒媒,清醒好多

澳門最近生意好好,香港趕客,他們做生意都忙過不停。點會好似我們天天暴動

如果真有人支持
澳門一定多謝你幫忙找到潛在暴徒

放佢地去………駒哥會出兵

萬人送船行動
一去不返

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]