• 瀏覽: 20,531
  • 回覆: 125
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 hotman2828 於 2019-8-14 10:34 PM 發表
呢班人真係以為全世界嘅人都支持佢哋!都是自大狂!
在傷港都係得班岸鳩嘅支持咋

引用:
原帖由 macau20coaxial 於 2019-8-15 07:09 PM 發表

支持澳門人自發抵制反中!

強烈要求中央要求澳門吞併香港!引入23條!
好啊!👍到時年年都有錢派

澳門政府ban左啦
曱甴冇得玩lu

其實我好希望佢地搞得成,希望佢地入到澳門境,再非法集會比人拉埋 ,然後改告佢地危害國家安全,一次過可以小一百幾十隻曱甴.
但澳門比唔比佢地入境又係一個問題
再講佢地係北角都唔敢落車,到時濠江大爺門係碼頭接船,佢哋連海關都未出已經上番船番來了

不過呢d咁膠既行動好可能係d大判諗出來,呃q班傻仔話澳門一日遊包食包住包船飛,其實想送佢地一程,等佢哋比人拉左,尾數裝備錢就自己袋晒

硬膠個班腥講人先會支持呢班黑衣bk。

正苦d垃圾 e奧a奧,支持班亂港,最好炒q曬佢。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-8-14 10:42 PM 發表
睇住香港人自己搞暴動去搞死自己個城市,澳門人偷笑添啦

得鬼閒俾港人利用同你攬炒啊
係!澳門人一直都憎九香港人嗰d愛投訴,貪小便宜文化,真係啋九你有味

引用:
原帖由 ho618 於 2019-8-15 11:41 發表
澳門立左23條...佢地去澳門攪會唔會送中 
唔駛,可以在澳門審。

佢地要去死點解唔比佢地死啊

真係蠢,比佢地上岸先嘛!再落閘放狗一舖清咗呢D垃圾

引用:
原帖由 a_drew 於 2019-8-15 12:59 發表
澳門治安警唔同你香港警察, 香港人如想過澳門搞事好自為之
講得啱
澳門警察無你地香港警察咁溫文爾雅,要砌你,你真係有口難辯。

仲有呀。 班死乞衣吾好坐船過嚟呀,turbojet,cotaijet都一定係親中架。
特別係前者,咁7威,咪坐船過嚟,港豬澳車都吾好坐呀,行路或游水啦。死癈青

引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-15 04:41 PM 發表

如果當年香港真係搞科技,起碼DJI會係香港公司
創科係深圳做得好成功,全國人才都去深圳,真係好想中央襯尼次機會清除香港毒瘤,等香港可以從新起步

澳門司警唔似得香港警察咁好忍讓程度,
廢青曱甴唔信即管去試吓

啱囉!
撳曬D錢出來,帶曬來澳門,一於入賭場,贏到賭場執笠!

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-8-15 09:16 PM 發表

創科係深圳做得好成功,全國人才都去深圳,真係好想中央襯尼次機會清除香港毒瘤,等香港可以從新起步
董伯伯果時連youtube都未出現, 國內又未經濟起飛, 香港有人材有資金, 認真搞創科一定有路數
依家再搞, 遲了

引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-15 09:23 PM 發表

董伯伯果時連youtube都未出現, 國內又未經濟起飛, 香港有人材有資金, 認真搞創科一定有路數
依家再搞, 遲了
只能夠恨 香港 蠢人太多。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]