• 瀏覽: 36,766
  • 回覆: 200
  • 追帖: 3
+16
賤畜暴徒到處放火 打人 襲警 刑毀 畜行非常下賤無恥

支持警察拘捕賤畜暴徒及賤畜同謀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-8-14 08:01 PM 發表
D人話,689袋了5千萬又唔見你地話信 吓好奇怪的香港人
我們應當相信群眾,我們應當相信黨,這是兩條根本的原理。如果懷疑這兩條原理,那就什麼事情也做不成了
我們不信黨還要信什麼呢

引用:
原帖由 chanwf 於 2019-8-14 08:33 PM 發表

報警啦,我相信,唔嚴重的暴徒,警察到最後未必起訴。
係lo,好心D人醒下啦~成日叫口號鬧警察,根本就放生緊,佢地想捉D核心暴徒。出黎行行企企個D唔好再出黎做代重罪羔羊,自己收手啦。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-8-14 08:01 PM 發表
D人話,689袋了5千萬又唔見你地話信 吓好奇怪的香港人
唔洗信係事實,係澳洲公司比,有晒法律文件交收的.三白眼去英澳搞到乜回來.

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-8-14 08:02 PM 發表
以我所知. 其實家陣佢地都好多焗住去. 因為比錢佢地果D雞頭掌握左佢地既暴動證據, 比幾百蚊你就控制佢地一世..唔聽話就舉報你. .慘過做雞..
自首並要求轉做污點證人。

引用:
原帖由 terryleung365 於 2019-8-15 12:11 AM 發表

條女親自講點畀人屈!

https://www.youtube.com/watch?v=6B44qw0tSuI&feature=youtu.be
機場個單未必關犯民事,兩個犯民耳猿去到都俾人叫行開,反而有人吹鷄話散水就走哂,去完聯合各果然有料到!

有錢收的示威,何來公義?
後悔
都好
再新做人啦

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-14 07:53 PM 發表
港媒:示威女生哭訴“好後悔收錢參加”

據香港《大公報》報道,參與香港示威的一位女生說,師姐告訴自己,去機場有錢收,所以沒多想就去了,“去到機場,又要舉牌,又要蒙眼,因為始終收了別人錢嘛。”做完成套戲,女生本打算高高興興拿完錢離開,不曾想被要求查手機。

一幫人衝過來按住她手腳,扯頭髮,搶手機翻看,當發現部分群組討論內容不合心意時,更暴力將手機摔在地上,手機屏幕被摔裂。

這位女生表示不想 ...
除了毒果唔睇得,文匯大公都唔好睇太多,有損智力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]